Noves tecnologies per fer més segurs els aliments
Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Título variante: Nuevas tecnologías para hacer másseguros los alimentos
Fecha: 2007
Resumen: En els darrers anys s'han estat estudiant tecnologies alternatives als tractaments tèrmics convencionals per aconseguir aliments segurs que conservin les qualitats nutritives dels aliments frescos. En aquesta recerca s'ha observat que l'homogenització per pressió permet reduir de forma significativa la presència d'una perillosa bactèria, l'Escherichia coli.
Resumen: En los últimos años se han estudiado tecnologías alternativas a lostratamientos térmicos convencionales para conseguir alimentos segurosy que conserven las calidades nutritivas de los alimentos frescos. Enesta investigación se ha observado que la homogenización por presiónpermite reducir de forma significativa la presencia de una peligrosabacteria, la Escherichia coli.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català i Castellà
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, maig 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 93.8 KB

Español
2 p, 157.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2012-04-20, última modificación el 2023-10-01



   Favorit i Compartir