Modificant els enzims
Nogués Bara, Maria Victòria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)

Títol variant: Modificando las enzimas
Títol variant: Redesigning enzymes
Data: 2007
Resum: Els enzims són proteïnes que participen en els processos biològics, regulant la velocitat de les reaccions químiques. Investigadors del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UAB estan estudiant com alterar artificialment l'estructura dels enzims per modificar-ne el seu funcionament.
Resum: Las enzimas son proteínas que participan en los procesos biológicos,regulando la velocidad de las reacciones químicas. Investigadores delDepartamento de Bioquímica y Biología Molecular de la UAB estudiancómo alterar artificialmente la estructura de las enzimas para modificarsu funcionamiento.
Resum: Enzymes are proteins that regulate the rate of chemical reactionsinvolved in biological processes. Researchers at the UAB Department ofBiochemistry and Molecular Biology are currently studying strategies toartificially alter the structure of enzymes in order to modify theirbehaviour.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, maig 2007, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 72.4 KB

Español
3 p, 140.8 KB

English
3 p, 141.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-20, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir