Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/89371
Fongs, les seves toxines i els nostres aliments
Cabañes, F. Javier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)

Data: 2007
Resum: Segons la FAO el 25% de la collita mundial de cereals pot estar contaminada per alguna micotoxina. Malgrat això, poc es coneix sobre les condicions ambientals que permeten, a les principals espècies fúngiques, produir aquestes substàncies cancerígenes. Entre aquestes condicions estan: la temperatura, l'activitat d'aigua i el pH que tenen els aliments. Científics de la UAB han donat un primer pas en aquesta línia de recerca en el cas de les espècies productores d’ocratoxina A dels Aspergillus negres.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, abril 2007, p. 1-2



2 p, 71.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-23, darrera modificació el 2016-06-05



   Favorit i Compartir