Els faigs es defensen del canvi climàtic
Jump, Alistair S. (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals)

Títol variant: Las hayas se defienden del cambio climático
Data: 2007
Resum: Investigadors del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), del CSIC i de la Universitat Autònoma de Barcelona han descobert que les poblacions de faigs mostren capacitat d'adaptar-se a l'escalfament climàtic que estem vivint. En particular, han observat que cada cop hi ha més fagedes adaptades a temperatures més càlides. No està clar, però, que aquesta capacitat d'adaptació permeti pal·liar completament els efectes del canvi climàtic.
Resum: Investigadores del Centro de Investigación Ecológica y Aplicaciones Forestales (CREAF), del CSIC y de la UAB han descubierto que las poblaciones de hayas muestran capacidad de adaptarse al calentamiento global que estamos viviendo. En particular, han observado que cada vez hay más hayedos adaptados a temperaturas más cálidas. No obstante, no está claro que esta capacidad de adaptación permita paliar completamente los efectos del cambio climático.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, abril 2007, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 68.0 KB

Español
2 p, 124.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > CREAF (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-23, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir