Antonio Lazcano
Lazcano Araujo, Antonio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)
Gallegos Riera, Pablo
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular

Títol variant: Antonio Lazcano
Data: 2007
Resum: Antonio Lazcano va presentar a les instal·lacions de la UAB la seva conferència sobre Genòmica comparada i els primers estadis de l'evolució cel·lular: entre l'optimisme i la desesperança. Vam mantenir una entrevista amb ell i ens va mostrar les diverses vessants de la seva personalitat: la de Lazcano el científic, la del mexicà, i la de l'humanista compromès amb la cultura, en general, i amb l'educació científica en particular.
Resum: Antonio Lazcano presentó en las instalaciones de la UAB su conferencia sobre Genómica comparada y los primeros estadios de la evolución celular: entre el optimismo y la desesperanza. Mantuvimos una entrevista con él y compartió el punto de vista de Lazcano el científico, el mexicano, del humanista comprometido con la cultura en general y con la educación científica en particular.
Resum: Antonio Lazcano gave a paper on Comparative Genomics and the first stages of cellular evolution: between optimism and desperation in the facilities of the UAB. We interviewed him and shared the views of Lazcano the scientist, the Mexican and the committed humanist on "culture in general and scientific education in particular".
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, abril 2007, p. 1-3 (Entrevistes) , ISSN 2014-6388



Català
3 p, 63.1 KB

Español
5 p, 182.7 KB

English
5 p, 176.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-23, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir