Quins implants usar en la ruptura de lligament encreuat?
Pelfort, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)

Títol variant: ¿Qué implantes usar en la rotura de ligamento cruzado?
Data: 2007
Resum: El debat actual en el tractament de la ruptura de lligament encreuat es centra en el tipus d'implants a utilitzar per a la reconstrucció del lligament. Dos casos d'implants reabsorbibles estudiats per investigadors de l'Hospital del Mar han permès ara definir i diagnosticar una lesió provocada per aquests implants.
Resum: El debate actual en el tratamiento de la ruptura de ligamento cruzado se centra en el tipo de implantes a utilizar para su reconstrucción. Dos casos de implantes reabsorbibles estudiados por investigadores del Hospital del Mar han permitido ahora definir y diagnosticar una lesión provocada por los mismos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, març 2007, p. 1-3, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 235.6 KB

Español
3 p, 158.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-30, darrera modificació el 2023-02-28



   Favorit i Compartir