L'experiment de Miller-Urey s'instal·la a la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Comunicació i Promoció

Títol variant: El experimento de Miller-Urey, en la UAB
Títol variant: The Miller-Urey experiment
Data: 2007
Resum: Dins de l'Any de l'Evolució, a la UAB, les Facultats de Ciències i de Biociències van organitzar, el 28 de febrer, la jornada "Evolució Prebiòtica". La jornada va incloure diverses xerrades i la inauguració de la reproducció de l'aparell de Miller-Urey que s'ha instal·lat, de manera permanent, a les Facultats de Ciències i de Biociències.
Resum: Dentro del Año de la Evolución de la UAB, las Facultades de Ciencias y de Biociencias organizaron el 28 de febrero la jornada "Evolución Prebiótica". La jornada incluyó varias charlas y la inauguración de la reproducción del aparato de Miller-Urey, que se ha instalado de forma permanente en las Facultades de Ciencias y de Biociencias.
Resum: As a part of the activities of the UAB Year of Evolution, The faculties of Biosciences and Sciences have held a conference on Prebiotic Evolution. The event included various seminars and the inauguration of the reproduction of the Miller-Urey apparatus, that has been set up permanently at the Bioscience and Science Faculties.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, febrer 2007, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 74.1 KB

Español
2 p, 133.8 KB

English
2 p, 131.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-30, darrera modificació el 2023-07-17



   Favorit i Compartir