Incendis forestals : com es recupera la vida animal?
Rodrigo Domínguez, Anselm (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)

Títol variant: Incendios forestales : ¿Cómo se recupera la vida animal?
Data: 2007
Resum: Científics de la UAB i del CREAF han aconseguit demostrar que els canvis que es produeixen en l'estructura vegetal d'un bosc després d'un incendi impliquen també canvis als animals que hi vivien abans de l'incendi. Per validar la seva hipòtesi, els investigadors han estudiat unes de les comunitats animals més sensibles a canvis de la coberta vegetal: les comunitats de formigues.
Resum: Científicos de la UAB y del CREAF han conseguido demostrar que los cambios que se producen en la estructura vegetal de un bosque después de un incendio implican también cambios en los animales que vivían antes del fuego. Para validar su hipótesis, los investigadores han estudiado unas de las comunidades más sensibles a cambios en la cubierta vegetal: las comunidades de hormigas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, febrer 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 83.0 KB

Español
2 p, 155.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-30, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir