Investigadors de la UAB estudien com obtenir adobs orgànics dels residus
Sanchez, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)

Títol variant: Investigadores de la UAB estudian cómo obtener abonos orgánicos de los residuos
Data: 2006
Resum: Un equip d'investigadors del Grup de Compostatge de Residus Sòlids Orgànics del Departament d'Enginyeria Química de la UAB estan estudiant com controlar la temperatura en el procés de compostatge de residus, una tècnica biològica que permet tractar els residus de manera econòmica i sostenible i reciclar-los. Els resultats del treball demostren que és possible deduir les corbes de temperatura en la maduració del compost, cosa que fa possible higienitzar el compost i obtenir un adob orgànic de qualitat.
Resum: Investigadores del Grupo de Compostaje de Residuos Sólidos Orgánicos del Departamento de Ingeniería Química de la UAB están estudiando cómo controlar la temperatura en el proceso de compostaje de residuos, una técnica biológica que permite tratar los residuos de manera económica y sostenible y reciclarlos. Los resultados del trabajo demuestran que es posible deducir las curvas de temperatura que se dan en la maduración del compuesto, cosa que hace posible higienizar el compuesto y obtener un abono orgánico de calidad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, desembre 2006, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 213.4 KB

Español
2 p, 147.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-04-30, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir