Assessing hydromorphological and floristic patterns along a regulated Mediterranean river : The Serpis River (Spain) - Garófano-Gómez, Virginia (Universitat Politècnica de València. Institut d’Investigació per a la Gestió Integrada de Zones Costaneres (IGIC)) ; Martínez-Capel, Francisco (Universitat Politècnica de València. Institut d’Investigació per a la Gestió Integrada de Zones Costaneres (IGIC)) ; Peredo-Parada, Matías (Plataforma de Investigación en Ecohidrología y Ecohidráulica. EcoHyd) ; Julia, Esther (Universitat Politècnica de València. Institut d’Investigació per a la Gestió Integrada de Zones Costaneres (IGIC)) ; Marín, Olaya (Universitat Politècnica de València. Institut d’Investigació per a la Gestió Integrada de Zones Costaneres (IGIC)) ; Muñoz Mas, Rafael (Universitat Politècnica de València. Institut d’Investigació per a la Gestió Integrada de Zones Costaneres (IGIC)) ; Soares Costa, Rui M. (Universitat Politècnica de València. Institut d’Investigació per a la Gestió Integrada de Zones Costaneres (IGIC)) ; Pinar-Arenas, Jose Luis (Argente Mascarós Ingenieros S.L.)
 
  • Consultes: 60
  • Descàrregues: 3

Estadístiques globals del DDD: http://serveis.uab.cat/ddd/content/estadistiques

Accessos per anys i mesos
Anys Consultes Descàrregues
   
2016
8 2
   
2015
2 0
   
2014
1 0
   
2013
24 0
   
2012
25 1
Download: 89805.csv
Accessos per països i dominis
Països Consultes Descàrregues
   
Espanya
23 2
   
Estats Units
13 0
   
Xina
5 0
   
Índia
4 0
   
Colòmbia
4 0
   
Xile
3 1
   
Ucraïna
2 0
   
França
2 0
   
Portugal
1 0
   
Països Baixos
1 0
   
Bielorússia
1 0
   
Argentina
1 0
Download: 89805.csv
  • Entenem per consulta l'accés a un registre del DDD, o la descàrrega si aquesta no es fa des del registre complet.
  • Entenem per descàrrega l'accés al fitxer que conté el text complet, imatge, àudio o vídeo. En els registres que contenen més d'un fitxer se sumen conjuntament totes les descàrregues.
  • Eliminem de les estadístiques els accessos dels robots i del personal de gestió. Definim com a robots aquells ordinadors que consulten almenys un cop l'any el fitxer de robots o el servidor oai, o d'altres detectats per nosaltres. Els ordinadors de gestió són aquells que han accedit a pàgines de manteniment.
  • Per determinar les consultes per país s'usa l'API de GeoIP.