Effects of landscape metrics and land-use variables on macroinvertebrate communities and habitat characteristics - Cortes, Rui M. (CITAB, UTAD) ; Varandas, Simone (CITAB, UTAD) ; Teixeira, Amílcar (CIMO, ESA. Instituto Politécnico de Bragança) ; Hughes, Samantha Jane (CITAB, UTAD) ; Magalhae, Marco (CITAB, UTAD) ; Barquín, José (Universidad de Cantabria. Instituto de Hidráulica Ambiental) ; Álvarez-Cabria, Mario (Universidad de Cantabria. Instituto de Hidráulica Ambiental) ; Fernández, Diego (Universidad de Cantabria. Instituto de Hidráulica Ambiental)
 
  • Consultes: 55
  • Descàrregues: 4

Estadístiques globals del DDD: http://serveis.uab.cat/ddd/content/estadistiques

Accessos per anys i mesos
Anys Consultes Descàrregues
   
2016
12 1
   
2015
4 2
   
2014
6 0
   
2013
30 0
   
2012
3 1
Download: 89808.csv
Accessos per països i dominis
Països Consultes Descàrregues
   
Estats Units
22 1
   
França
16 0
   
Portugal
8 0
   
Espanya
2 1
   
Xina
2 1
   
Xile
3 0
   
Perú
1 1
   
Mèxic
1 0
Download: 89808.csv
  • Entenem per consulta l'accés a un registre del DDD, o la descàrrega si aquesta no es fa des del registre complet.
  • Entenem per descàrrega l'accés al fitxer que conté el text complet, imatge, àudio o vídeo. En els registres que contenen més d'un fitxer se sumen conjuntament totes les descàrregues.
  • Eliminem de les estadístiques els accessos dels robots i del personal de gestió. Definim com a robots aquells ordinadors que consulten almenys un cop l'any el fitxer de robots o el servidor oai, o d'altres detectats per nosaltres. Els ordinadors de gestió són aquells que han accedit a pàgines de manteniment.
  • Per determinar les consultes per país s'usa l'API de GeoIP.