Fish pass assessment in the rivers of Catalonia (NE Iberian Peninsula). A case study of weirs associated with hydropower plants and gauging stations - Ordeix, Marc (Museu Industrial del Ter. Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis) ; Pou-Rovira, Quim (Museu Industrial del Ter. Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis) ; Sellarès, Núria (Museu Industrial del Ter. Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis) ; Bardina, Mònica (Catalunya. Generalitat.Departament de Medi, Territori i Sostenibilitat) ; Casamitjana, Anna (Catalunya. Generalitat.Departament de Medi, Territori i Sostenibilitat) ; Solà, Carolina (Catalunya. Generalitat.Departament de Medi, Territori i Sostenibilitat) ; Munné, Antoni (Catalunya. Generalitat.Departament de Medi, Territori i Sostenibilitat) ; Agència Catalana de l'Aigua
 
  • Consultes: 75
  • Descàrregues: 10

Estadístiques globals del DDD: http://serveis.uab.cat/ddd/content/estadistiques

Accessos per anys i mesos
Anys Consultes Descàrregues
   
2016
17 4
   
2015
22 6
   
2014
8 0
   
2013
21 0
   
2012
7 0
Download: 89818.csv
Accessos per països i dominis
Països Consultes Descàrregues
   
Estats Units
27 1
   
Espanya
11 3
   
Xile
6 2
   
Regne Unit
5 0
   
França
4 0
   
Estònia
3 1
   
Itàlia
2 1
   
Xina
3 0
   
Àustria
2 1
   
Portugal
2 0
   
Geòrgia
1 1
   
Altres
9 0
Download: 89818.csv
  • Entenem per consulta l'accés a un registre del DDD, o la descàrrega si aquesta no es fa des del registre complet.
  • Entenem per descàrrega l'accés al fitxer que conté el text complet, imatge, àudio o vídeo. En els registres que contenen més d'un fitxer se sumen conjuntament totes les descàrregues.
  • Eliminem de les estadístiques els accessos dels robots i del personal de gestió. Definim com a robots aquells ordinadors que consulten almenys un cop l'any el fitxer de robots o el servidor oai, o d'altres detectats per nosaltres. Els ordinadors de gestió són aquells que han accedit a pàgines de manteniment.
  • Per determinar les consultes per país s'usa l'API de GeoIP.