Aplicación de la ingeniería software sobre la herramienta MATE Analyzer
Echeverría Correa, Rodrigo
Sikora, Anna, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 93 p.
Resum: MATE (Monitoring, Analysis and Tuning Environment) es un proyecto que surge en 2004 como tesis doctoral de Anna Sikora con el propósito de investigar la mejora de rendimiento de aplicaciones paralelas a través de la modificación dinámica. Nuestro proyecto supone un paso adelante en cuestiones de calidad de software y pretende dotar al proyecto MATE de una base de desarrollo sólida de cara a futuras lineas de trabajo. Para ello se hace frente a la problemática desde tres perspectivas: la creación de una metodología de desarrollo (y su aplicación sobre el proyecto existente), la implantación de un entorno de desarrollo de soporte y el desarrollo de nuevas características para favorecer la portabilidad y la usabilidad, entre otros aspectos.
Resum: MATE (Monitoring, Analysis and Tuning Environment) és un projecte que sorgeix al 2004 com a tesi doctoral de l'Anna Sikora amb el propòsit d'investigar la millora del rendiment d'aplicacions paral·leles a través de la modificació dinàmica. El nostre projecte suposa un pas endavant en termes de qualitat de software i pretén dotar al projecte MATE d'una base de desenvolupament sòlida de cara a futures línies de treball. Per això es fa front a la problemàtica des de tres perspectives: la creació d'una metodologia de desenvolupament (i la seva aplicació al projecte existent), la implantació d'un entorn de desenvolupament de suport i el desenvolupament de noves característiques per afavorir la portabilitat i la usabilitat entre altres aspectes.
Resum: MATE (Monitoring, Analysis and Tuning Environment) is a project that came up in 2004 as the Anna Sikora Ph. D. thesis with the purpose of investigating in the improvement of parallel applications performance through dynamic tuning. Our project means a step forward in software quality concepts and expects to provide the MATE project with a solid development base for the forthcoming lines of work. With this purpose, we face the problem in three ways: the creation of a development methodology (and its implementation in the current project), the deployment of a support development environment and the implementation of new features to improve the portability and the usability among other aspects.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Programari ; Desenvolupament ; Metodologia ; Control de qualitat



93 p, 1.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir