Infraestructura tecnològica i sistemes d'informació [Informe de la Societat de la Informació 2010]
Universitat Autònoma de Barcelona

Data: 2010
Descripció: 18 pag.
Resum: Aquest document descriu, de forma resumida, les actuacions realitzades durant els anys 2009 i 2010 dins l'àmbit de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC), i planteja les principals fites que constituiran el pla d'actuació per l'any 2011 orientat a l'evolució i optimització dels sistemes d'informació i la infraestructura tecnològica de la UAB, així com altres aspectes de caràcter organitzatiu i estratègic.
Nota: Aquest document es complementa amb dos informes més: 1. Administració electrònica: full de ruta i estat 2010 on es detallen les diferents iniciatives que conformen el projecte d'implantació de l'Administració-e a la UAB, incloent una visió global, una descripció de cada iniciativa o subprojecte i un full de ruta per al seu desenvolupament i posada en marxa. 2. Aplicacions i eines: desplegament i resultats que descriu totes les accions i eines de caràcter institucional que s'han posat a l'abast de la comunitat universitària, així com els resultats de la seva utilització.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català
Document: Documents institucionals
Matèria: Centre de Procés de Dades ; Xarxa i Comunicacions ; Correu Electrònic ; Telefonia ; Seguretat ; Equipament d'usuari ; Equipament i servidors centrals ; Serveis i plataformes tecnològiques centrals ; Multimèdia ; Gestió acadèmica avançada ; Eines de suport a la docència ; Gestió de la recerca ; Gestió econòmica ; Gestió de recursos humans ; Gestió de biblioteques i col·leccions ; Datawarehouse ; Portal Institucional i Intranet ; Eines de col·laboració, publicació i informació ; Oficina tècnica del Portal ; Oficina per al Programari lliure ; Grup de treball per a la Coordinació d'Incidents en Sistemes d'Informació ; Model Organitzatiu SID-SI ; Model de gestió Sigma ; Bones pràctiques ITIL

Vegeu també : "Informe de la Societat de la Informació 2011": https://ddd.uab.cat/record/90130
Vegeu també :"Administració electrònica": https://ddd.uab.cat/record/90133


18 p, 184.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Documents institucionals

 Registre creat el 2012-05-17, darrera modificació el 2022-09-04



   Favorit i Compartir