Premi Internacional al millor treball de fusió d'imatges de satèl·lit
Otazu Porter, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)

Títol variant: Premio Internacional al mejor trabajo defusión de imágenes de satélite
Data: 2006
Resum: Un grup de recerca multidisciplinari format per Xavier Otazu (Centre de Visió per Computador, Universitat Autònoma de Barcelona), Octavi Fors i Jorge Núñez (ambdós del Departament d'Astronomia i Meteorologia, Universitat de Barcelona) i María González-Audícana (Departament de Projectes i Enginyeria Rural, Universitat Pública de Navarra) ha estat guardonat amb un presitigiós premi internacional per desenvolupar una tècnica de fusió d'imatges obtingudes per satèl·lits.
Resum: Un grupo de investigación multidisciplinario formado por Xavier Otazu(Centro de Visión per Computador, Universitat Autònoma de Barcelona),Octavi Fors y Jorge Núñez (ambos del Departamento de Astronomía yMeteorología, Universitat de Barcelona) y María González-Audícana(Departamento de Proyectos e Ingeniería Rural, Universidad Pública deNavarra) ha sido galardonado con un presitigioso premio internacionalpor desarrollar una técnica de fusión de imágenes obtenidas porsatélites.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, octubre 2006, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 117.9 KB

Español
3 p, 178.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-22, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir