El progrés econòmic vist amb ulls biofísics
Ramos Martín, Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)

Títol variant: El progreso económico visto con ojos biofísicos
Títol variant: A Biophysical approach to the economic development
Data: 2006
Resum: El desenvolupament econòmic està relacionat amb l'evolució dels sistemes humans així com amb la seva interacció amb l'entorn. Per tant, es necessita un enfocament d'anàlisi biofísic, que complementi a l'econòmic, per a entendre millor l'impacte sobre el medi ambient. Aquesta tesi presenta una metodologia per a veure el metabolisme energètic de les societats en el seu procés de desenvolupament.
Resum: El desarrollo económico está relacionado con la evolución de los sistemas humanos así como con su interacción con el entorno. Por lo tanto, se necesita un enfoque de análisis biofísico, que complemente al económico, para entender mejor el impacto sobre el medio ambiente. Esta tesis presenta una metodología para ver el metabolismo energético de las sociedades en su proceso de desarrollo.
Resum: Economic development is related to the evolution of human systems as well as to interaction with the environment. Therefore, we need a biophysical analytical approach to complement the economic approach, to better understand its impact on the environment. This thesis presents a methodology to view the energetic metabolism of developing societies.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, juliol 2006, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català Español English
1 p, 79.5 KB

Español
2 p, 120.7 KB

English
2 p, 120.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-23, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir