Punt final al comportament obsessiu
Fullana, Miguel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psiquiatria i de Medicina Legal)

Títol variant: Punto final al comportamiento obsesivo
Data: 2006
Resum: En què consisteix el trastorn obsessiu compulsiu? Les investigacions en aquesta àrea avancen, però encara es desconeix la cura de la malaltia. Científics de la UAB estan adaptant un instrument de medició en llengua anglesa per detectar símptomes obsessius en els hispanoparlants. Un esforç que plantejarà possibles solucions.
Resum: ¿En qué consiste el trastorno obsesivo compulsivo? Las investigaciones en esta área avanzan pero aún se desconoce la cura. Científicos de la UAB están adaptando un instrumento de medición en inglés para detectar síntomas obsesivos en hispano parlantes. Una observación que planteará posibles soluciones.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, juny 2006, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 78.2 KB

Español
2 p, 358.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-23, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir