Dendrimer : un producte nanotecnològic contra l'Alzheimer
Cladera i Cerdà, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)

Títol variant: Dendrimer: un producto nanotecnológico contra el Alzheimer
Títol variant: Dendrimer: a nanotechnological product against Alzheimer
Data: 2006
Resum: Dendrimer és el nom d'una molècula sintètica que neix d'un procés nanotecnològic utilitzada per diversos sectors de les ciències aplicades per desenvolupar els seus treballs. Tal és el cas d'un grup d'investigadors de la UAB que utilitza els dendrimers com a fàrmacs per combatre malalties neurodegeneratives com l'Alzheimer.
Resum: Dendrimer es el nombre de una molécula sintética que nace de un proceso nanotecnológico utilizada por varios sectores de las ciencias aplicadas para desarrollar sus trabajos. Tal es caso de un grupo de investigadores de la UAB que utiliza los dendrimers como fármacos para combatir enfermedades neurodegenerativas como el Alzheimer. Su estrategia: incidir en las fibras amiloides.
Resum: Dendrimer is the name of a synthetic molecule which is produced by a nanotechnological process used by various sectors of the applied sciences to carry out their work. Such is the case of a group of researchers at the UAB who use dendrimers as drugs to fight neurodegenerative diseases such as Alzheimer.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, juny 2006, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 78.0 KB

Español
2 p, 92.2 KB

English
2 p, 91.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-23, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir