Les il·lusions visuals, uns miratges que no enganyen
Maiche Marini, Alejandro (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)

Títol variant: Las ilusiones visuales, espejismos que no engañan
Títol variant: Visual illusions, mirages that do not lie
Data: 2006
Resum: A la figura del requadre notaràs que els cercles es mouen. Doncs bé, el que veus no és veritat. El que passa en realitat és una il·lusió visual que s'està produint ara mateix al teu cervell. Un grup d'investigadors del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació estudia el nostre sistema visual i experimenta amb diferents tipus d'il·lusions.
Resum: En la figura del recuadro notarás que los círculos se mueven. Pues bien, lo que ves no es verdad. Lo que sucede en realidad es una ilusión visual que esta produciéndose ahora mismo en tu cerebro. Un grupo de investigadores del Departamento de Psicología Básica, Evolutiva y de la Educación estudia nuestro sistema visual y experimenta con diferentes tipos de ilusiones.
Resum: In the figure of the left you will notice that the circles move. Well, what you see is not true. What happens is a visual illusion that is being produced right now in your head. A group of researchers at the Department of Basic, Evolutionary and Educational Psychology is studying our visual system and experimenting with various types of illusions.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglèa
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Març 2006, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 93.8 KB

Español
3 p, 169.7 KB

English
3 p, 178.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-29, darrera modificació el 2023-01-12



   Favorit i Compartir