Gestió de residus a les fires comercials
Núñez Pineda, Montse (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)

Títol variant: Gestión de residuos en las feriascomerciales
Data: 2004
Resum: La celebració de fires comercials és un esdeveniment que atreu un gran nombre de persones i que té una gran rellevància a la societat actual, per les relacions comercials que s'estableixen i per l'intercanvi de propostes i idees innovadores. No obstant, les infraestructures requerides per la posada en escena arriben a ser certament complexes i no sempre són compatibles amb la sensibilitat ambiental degut a la elevada quantitat de residus generats i la difícil recuperació o reutilització de molts d'ells. Aquest treball estudia la dinàmica d'una fira comercial i els patrons de generació de residus, per tal de poder gestionar més eficientment aquest tipus d'esdeveniments.
Resum: La celebración de ferias comerciales es un evento que atrae un grannúmero de personas y que tiene una gran relevancia en la sociedadactual, por las relaciones comerciales que se establecen y por elintercambio de propuestas e ideas innovadoras. No obstante, lasinfraestructuras requeridas en la puesta en escena llegan a serciertamente complejas y no siempre son compatibles con lasensibilidad ambiental, debido a la elevada cantidad de residuosgenerados y la difícil recuperación o reutilización de muchos de ellos. Este trabajo estudia la dinámica de una feria comercial y los patronesde generación de residuos, para poder gestionar más eficientementeeste tipo de eventos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, octubre 2004, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 87.8 KB

Español
3 p, 126.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-29, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir