AULATICE : El 97% dels professors considera que l'ús de les TIC a les aules millora els aprenentatges
Marqués Graells, Pere (Universitat Autònoma de Barcelona)

Títol variant: AULATICE : El 97% de los profesores considera que el uso de las TIC en el aula mejora los aprendizajes
Data: 2012
Resum: La investigació AULATICE, liderada pel professor Pere Marquès de la UAB, va ser concebuda amb una doble finalitat: d'una banda l'experimentació de les possibilitats didàctiques dels recursos TIC a les aules AULATICE, que disposen de pissarra digital interactiva, lector de documents i ordinadors personals, i per altra part la identificació dels millors models didàctics d'ús compartit dels llibres de text i els continguts digitals en línia que es poden utilitzar en aquestes aules. La investigació es va desenvolupar en 10 centres docents de primària i secundària entre 2009 i 2011 a partir de convenis de col·laboració entre les empreses SMART, EPSON i Edicions SM i el grup de recerca "Didàctica i Multimèdia" (DIM-UAB) de la UAB.
Resum: La investigación AULATICE, liderada por el profesor Pere Marquès de la UAB, fue concebida con una doble finalidad: por una parte la experimentación de las posibilidades didácticas de los recursos TIC en las aulas AULATICE, que disponen de pizarra digital interactiva, lector de documentos y ordenadores personales, y por otra parte la identificación de los mejores modelos didácticos de uso compartido de los libros de texto y los contenidos digitales on-line que se pueden utilizar en estas aulas. La investigación se desarrolló en 10 centros docentes de primaria y secundaria entre 2009 y 2011 a partir de convenios de colaboración entre las empresas SMART, EPSON y Ediciones SM y el grupo de investigación "Didáctica y Multimedia" (DIM- UAB) de la UAB.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, gener 2012, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 126.5 KB

Español
4 p, 206.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-05-29, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir