ElevationSys
Prestigiacomo, Guillermo Federico
Fernández González, Rafael
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 72 p.
Resum: ElevationSys es un sistema de gestión web para el proceso de producción de una empresa de ascensores. El sistema contiene diferentes tipos de usuarios de los departamentos de la empresa y esta administrado por unos flujos con relación de dependencia que van marcando el ritmo del trabajo. Este backOffice está pensado para abarcar todo el procedimiento de la fábrica, desde que se presenta la oferta al cliente hasta que se entrega la máquina.
Resum: ElevationSys és un sistema de gestió web per al procés de producció d'una empresa d'ascensors. El sistema conté diferents tipus d'usuaris dels departaments de l'empresa i està administrat per uns fluxos en relació de dependència que van marcant el ritme de la feina. Aquest BackOffice està pensat per abastar tot el procedimient de la fàbrica, des que es presenta l'oferta al client fins que es lliura la màquina.
Resum: ElevationSys is a web management system for the production process of an elevator company. The system contains different types of users from the departments of the company and is administered by a relation of dependence flows that are setting the pace of work. The BackOffice is designed to cover the whole process of the factory, from the offer presented to the client until the machine is delivered.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Fluxe de treball ; Automatització ; Ascensors ; Indústria i comerç



72 p, 741.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir