Nou aliatge de magnesi per a aplicacions biomèdiques
González, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Física)
Pellicer Vilà, Eva Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Física)

Títol variant: Nueva aleación de magnesio para aplicaciones biomédicas
Títol variant: Novel magnesium alloy for biomedical applications
Data: 2012
Resum: Científics dels Departaments de Física i de Biologia Cel·lular de la Universitat Autònoma de Barcelona així com de la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) han desenvolupat una nou aliatge de magnesi no citotòxic amb millors propietats mecàniques i millor comportament davant la corrosió per mitjà de l'addició d'una petita quantitat de pal·ladi. Aquest nou aliatge té una aplicació potencial com a implant biodegradable.
Resum: Científicos de los Departamentos de Física y Biología Celular de la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB) así como de la Institucion Catalana de Investigación y Estudios Avanzados (ICREA) han desarrollado una nueva aleación de magnesio no citotóxica con mejores propiedades mecánicas y mejor comportamiento frente a la corrosión por medio de la adición de una pequeña cantidad de paladio. Esta nueva aleación tiene una aplicación potencial como implantes biodegradables.
Resum: Scientists from the Physics and the Cellular Biology Departments at the Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) and from the Catalan Institution for Research and Advanced Studies (ICREA) have developed a novel noncytotoxic magnesium alloy with improved mechanical performance and delayed corrosion phenomena through small palladium alloying. This novel alloy has potential applications as biodegradable implants.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Ctalà, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, maig 2012, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Español
47.7 KB

Català
2 p, 247.5 KB

English
3 p, 137.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Grup de nanoenginyeria de materials, nanomagnetisme i nanomecànica (Gnm3)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-06-04, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir