El desenvolupament d'una universitat emprenedora
Guerrero, Maribel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia de l'Empresa)
Urbano, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia de l'Empresa)

Títol variant: El desarrollo de una universidad emprendedora
Data: 2012
Resum: Avui dia, és àmpliament reconeguda la contribució del coneixement i l'emprenedoria en el desenvolupament econòmic i social de qualsevol regió. Sens dubte, en aquest context, les universitats emprenedores juguen un paper molt important, ja que són una àrea fèrtil per a la generació de coneixement i idees innovadores que poden ser disseminades a la societat a través de diverses iniciatives emprenedores. No obstant això, la interrelació i influència entre diversos factors que puguin condicionar el seu desenvolupament ha estat poc explorada. Per això, que aquest article tracta de contribuir a una millor comprensió dels factors de l'entorn i interns que condicionen el desenvolupament d'universitats emprenedores.
Resum: Hoy en día, es ampliamente reconocida la contribución del conocimiento y emprendimiento en el desarrollo económico y social de cualquier región. Sin duda, en este contexto, las universidades emprendedoras juegan un papel muy importante; ya que son un área fértil para la generación de conocimiento e ideas innovadoras que pueden ser diseminadas a la sociedad a través de diversas iniciativas emprendedoras. Sin embargo, la interrelación e influencia entre diversos factores que pudieran condicionar su desarrollo ha sido poco explorada. De ahí, que este artículo trate de contribuir a un mejor entendimiento de los factores del entorno e internos que condicionan el desarrollo de universidades emprendedoras.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà i Català
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, maig 2012, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 266.7 KB

Español
62.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-06-04, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir