Millora de la metodologia docent i de l'avaluació de l'aprenentatge en l'assignatura Llatí i Cultura Clàssica
Puigvert i Planagumà, Gemma (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana)
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Innovació Docent en Educació Superior

Título variante: Mejora de la metodología docente y de la evaluación del aprendizaje en la asignatura Latín y Cultura Clásica
Título variante: Improving the teaching methodology and evaluation of learning the course on «Latin and Classical Culture»
Publicación: IDES 2008
Resumen: L'objectiu del present treball és oferir a la comunitat universitària el resultat de dos anys de recerca en humanitats. Es desenvolupa una web que inclou continguts teòrics, materials audiovisuals, bateries de preguntes d'autocorrecció, etc. L'assignatura per a la qual ha estat creat aquest portal és una troncal de primer curs de la titulació d'Humanitats però el producte resultant és extrapolable al Llatí obligatori de primer curs que s'imparteix a totes les filologies de la UAB, exceptuant l'anglesa, i a algunes assignatures del primer cicle de la titulació de Filologia Clàssica. Aquest projecte cobreix la necessitat d'organitzar assignatures de caràcter bimodal per captar l'interès d'un sector de la població que, per raons d'horari laboral, no pot basar els seus estudis únicament en l'ensenyament presencial, però que no es resigna a cursar-los exclusivament a distància. Però també pot ser d'ajuda a estudiants que en determinats moments del curs i per raons diverses no poden assistir amb regularitat a les classes.
Resumen: El objetivo del presente trabajo es ofrecer a la comunidad universitaria el resultado de dos años de investigación en humanidades. Se desarrolla una web que incluye contenidos teóricos, materiales audiovisuales, baterías de preguntas de autocorrección, etc. La asignatura para la cual ha sido creado este portal es una troncal de primer curso de la titulación de Humanidades, pero el producto resultante es extrapolable a Latín obligatorio de primer curso que se imparte en toda la filología de la UAB, exceptuando la inglesa, y a algunas asignaturas del primer ciclo de la titulación de Filología Clásica. Este proyecto cubre la necesidad de organizar asignaturas de carácter bimodal para captar el interés de un sector de la población que, por razones de horario laboral, no puede basar sus estudios únicamente en la enseñanza presencial, pero que no se resigna a cursarlos exclusivamente a distancia. Pero también puede ser de ayuda a estudiantes que en determinados momentos del curso y por razones diversas no pueden asistir con regularidad a las clases.
Resumen: The goal of this study is to offer the university community the outcome of two years of research in the Humanities. A website is being developed that includes theoretical contents, audiovisual materials, batteries of self-correcting questions and more. The course for which this portal was created is a core course in the first year of the Humanities degree programme; however, the resulting product can be extrapolated to the compulsory first-year Latin course taught in all the language and literature degree programmes at the UAB, with the exception of English, and to some of the courses from the first cycle in the Classical Languages and Literatures degree programme. This project covers the need to organise blended learning courses in order to capture the interest of a segment of the population which, because of time problems, cannot base their education solely on classroom learning, but who do not resign themselves to solely distance education. It can also be of aid to students who at certain points in a given course, for a variety of possible reasons, cannot attend class regularly.
Derechos: Tots els drets reservats.
Lengua: Català
Documento: Capítol de llibre
Materia: Llatí ; Espai europeu d'educació superior (EEES) ; Bolonya ; Tecnologia de la informació i la comunicació (TIC)
Publicado en: Experiències docents innovadores de la UAB en ciències socials i en ciències humanes: cap a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), 2008, p. 237-246, ISBN 978-84-490-2577-8



Català
10 p, 80.9 KB

Español
11 p, 1.2 MB

English
12 p, 96.7 KB

Demostració web
1.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Libros y colecciones > Capítulos de libros

 Registro creado el 2012-06-14, última modificación el 2023-09-05



   Favorit i Compartir