Càlcul [101755]
González Llorente, José
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Cálculo
Data: 2012-13
Resum: Les assignatures de Càlcul, estadística i Algebra Lineal formen un bloc que està pensat dins el Pla d'Estudis per a dotar l'alumne dels conceptes i eines matemàtiques necessàries per comprendre, desenvolupar i avaluar els processos de gestió dels differents sistemes presents en el sector aeronàutic. Així mateix, es vol proporcionar a l'alumne el domini del llenguatge matemàtic bàsic per posteriorment poder afrontar la lectura de textos que pugui necessitar, tant a nivell acadèmic com professional. En aquesta assignatura cal que l'estudiant es familiaritzi amb la Teoria de Funcions d'una i diverses variables reals. També s'han d'assolir alguns objectius transversals, principalment desenvolupar l'habilitat per traduir problemes de la vida real en llenguatge matemàtic, plantejar-los i resoldre'ls correctament.
Resum: Las asignaturas de Cálculo, Estadística y Algebra Lineal forman un bloque que está pensado dentro del Plan de Estudios para dotar el alumno de los conceptos y herramientas matemáticas necesarias para comprender, desarrollar y evaluar los procesos de gestión de los differents sistemas presentes en el sector aeronáutico. Así mismo, se quiere proporcionar al alumno el dominio del lenguaje matemático básico para posteriormente poder afrontar la lectura de textos que pueda necesitar, tanto a nivel académico como profesional. En esta asignatura hace falta que el estudiante se familiarice con la Teoría de Funciones de una y varias variables reales. También se tienen que lograr algunos objetivos transversales, principalmente desarrollar la habilidad para traducir problemas de la vida real en lenguaje matemático, plantearlos y resolverlos correctamente.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Grau en Gestió Aeronàutica [2501233]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Gestió Aeronàutica [829]
Document: Objecte d'aprenentatge



català
4 p, 13.3 KB

castellà
3 p, 99.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2012-06-19, darrera modificació el 2024-04-07



   Favorit i Compartir