Noves tecnologies per a un millor suc de taronja
Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA))

Título variante: Nuevas tecnologías para un mejor zumo de naranja
Fecha: 2012
Resumen: Investigadors del Centre Especial de Recerca - Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA) a la UAB estan investigant en l'aplicació de tecnologies alternatives a les tradicionals per obtenir aliments que siguin segurs i lliures de bacteris però que, a la vegada, conservin les seves propietats nutritives i sensorials. Aquest grup del CeRPTA ha estudiat la tècnica de la homogeneïtzació per pressions ultra-altes (UHPH) pel suc de taronja. Aquesta tecnologia pot ser una alternativa viable a la pasteurització habitual pels sucs de fruita, fet que afectarà molt menys les seves qualitats.
Resumen: Investigadores del Centre Especial de Recerca - Planta de Tecnologia de los Aliments (CeRPTA) en la UAB están investigando la aplicación de tecnologías alternativas a las tradicionales para obtener alimentos que sean seguros y libres de bacterias pero que, a la vez, conserven sus propiedades nutritivas y sensoriales. Este grupo del CeRPTA ha estudiado la técnica de la homogeneización por presiones ultra-altas (UHPH) para el zumo de naranja. Esta tecnología puede ser una alternativa viable a la pasteurización habitual por los zumos de frutas, lo que afectará mucho menos sus cualidades.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català i Castellà
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, juny 2012, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 29.4 KB

Español
3 p, 96.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2012-07-09, última modificación el 2023-10-01



   Favorit i Compartir