Processos i Tècniques Creatives [103142]
Roca, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Date: 2012-13
Abstract: Un cop l'alumne ha conegut a l'assignatura "Creativitat Publicitària" de segon curs el concepte de creativitat i dues de les 4Ps de la creativitat (Person i Press), l'assignatura de tercer curs "Processos i tècniques creatives" es centra el les dues Ps restants (Process i Product). El sobjectius en concret a assolir són els següents: 1. Conèixer el procés mental en la creació publicitària. 2. Conèixer el procés creatiu en la gestió de la creació publicitària. 3. Conèixer i aplicar tècniques creatives útils per a la creació publicitària. 4. Conèixer diferentes models d'instruccions/tècniques per a la creació utilitzats a nivell academic i professional (el bríefing creatiu). 5. Desenvolupar conceptes creatius a través del conceptes teòrics adquirits. No és objectiu de 'assignatura el desenvolupament estètic, ja que aquest s'hauria de donar en l'assignatura paral·lela de "Projectes de creativitat publicitària", tal com indica la memòria ANECA (. 98): " - Conceptualización, dirección de arte, diseño y producción publicitaria y de las Relaciones Públicas en todo tipo de soportes. & - Estudio y análisis de los procesos de captación, jerarquización, selección y uso discriminado de la información. ".
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Study plan: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Objecte d'aprenentatge



4 p, 11.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2012-07-16, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir