Tecnologies de Desenvolupament per a Internet i Web [102742]
Aulí Llinàs, Francesc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012-13
Resum: Aquesta és la tercera assignatura del bloc d'assignatures sobre el procés d'enginyeria del software. L'objectiu general és donar una visió global i ordenada dels paradigmes de desenvolupament existents orientats a aplicacions distribuïdes en xarxa i Internet, i aquelles orientades a la web. S'introduiran els models fonamentals pel desenvolupament d'aplicacions en xarxa i s'explicaran les eines necessàries pel seu disseny, implementació, test, i manteniment. Els principals objectius de l'assignatura són: Proporcionar una visió general dels principals paradigmes de desenvolupament per Internet i web. Conèixer les tecnologies i llenguatges de programació utilitzats en el desenvolupament d'aplicacions web. Conèixer les arquitectures i models de comunicació a Internet. Proporcionar una visió general dels sistemes de computació distribuïda. Aprendre els llenguatges de programació utilitzats pel desenvolupament d'aplicacions distribuïdes. Proporcionar una visió general dels servidors d'aplicacions. Conèixer els formats de transmissió d'imatges i vídeo interactiu a Internet.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Objecte d'aprenentatge



4 p, 15.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2012-07-18, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir