Garantia de la Informació i Seguretat [102757]
Navarro-Arribas, Guillermo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012-13
Resum: Aquesta es una assignatura que mostra aspectes generals sobre la seguretat de la informació. Es dona una visió global sobre punts clau de seguretat informàtica que comprenen des de la seguretat en xarxes i Internet, fins al malware o virus. L'objectiu d'aquesta assignatura es que l'alumne assoleixi uns coneixements bàsics sobre la problemàtica de la seguretat de la informació i els mecanismes existents per a la protecció de sistemes informàtics. D'aquesta manera, l'alumne pot desenvolupar una visió critica envers la seguretat informàtica. Per altra banda els alumnes hauran de ser capaços de posar en pràctica alguns aspectes de l'assignatura. Conèixer com es realitzen certs atacs es un pas important per entendre les necessitats de seguretat dels sistemes, i poder després poder aplicar tècniques de protecció adequades en cada cas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Objecte d'aprenentatge



4 p, 14.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2012-07-19, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir