Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/94128
Química II [103263]
Gené Torrabadella, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2012-13
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Graduat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: L'assignatura Química II en la titulació. Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que reforça els fonaments bàsics de química general que té l'estudiant, introdueix el concepte de procés analític i desenvolupa les principals tècniques d'anàlisi química, clàssiques i instrumentals. Aquests coneixements i habilitats seran molt necessaris per l'estudiant en assignatures de cursos posteriors on es desenvolupen en profunditat les metodologies d'anàlisi d'aliments. Les pràctiques de laboratori relacionades amb aquesta assignatura (anàlisi química clàssica i instrumental) es realitzaran en l'assignatura "Experimentació al laboratori". Objectius de l'assignatura: 1) Aplicar l'estequiometria per realitzar càlculs en reaccions químiques totalment desplaçades cap a la formació de productes. 2) Descriure, interpretar i aplicar el concepte d'equilibri químic i els diferents equilibris iònics en solució aquosa: àcid-base, precipitació, complexació i redox. 3) Reconèixer, descriure i diferenciar les diferents etapes d'un procés analític. 4) Descriure el fonament de les tècniques clàssiques d'anàlisi química (gravimetria i volumetria). 5) Descriure i diferenciar el fonament i la instrumentació de les principals tècniques instrumentals 1 Química II 2012 - 2013 d'anàlisi (òptiques i electroquímiques). 6) Descriure les principals tècniques de separació cromatogràfiques. 7) Aplicar els fonaments de les diferents tècniques analítiques a la resolució de problemes d'anàlisi química.
Llengua: Català



5 p, 14.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2012-07-20, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir