Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/97633
Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262]
Mora Ventura, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2012-13
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Graduat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: Es tracta d'una assignatura que impartirà de manera integrada coneixements tant de Seguretat Alimentària com de Salut Pública. Els objectius formatius concrets son: 1. Adquirir coneixements de la gestió del sistemes de control 2. Descriure la gestió de les crisis alimentàries i plans de comunicació 3. Adquirir coneixements de la Salut Pública i els seus determinants 4. Conèixer principis de metodologia en investigació clínica i les seves implicacions.
Llengua: Català



4 p, 16.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2012-07-23, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir