Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/97693
Nutrició Humana [103268]
Rodríguez Jerez, José Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2012-13
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Graduat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: 1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. 3. - Identificar els diferents sistemes d'avaluació de l'estat nutricional de la població i els factors que condicionen el comportament alimentari. 4. - Interpretar la composició nutricional dels aliments i el seu paper en la salut dels individus. 5. - Identificar quines son les pautes alimentàries recomanades en l'individu sa, en les diferents etapes de la vida, en les diverses situacions fisiològiques i en les patologies amb implicacions nutricionals més freqüents. 6. - Estudiar les característiques nutricionals dels productes alimentosos destinats a col·lectius específics d'individus. 7. - Analitzar els efectes i la influència de la tecnologia alimentària en el valor nutricional dels aliments. 1 Nutrició Humana 2012 - 2013.
Llengua: Català



7 p, 20.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2012-07-24, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir