Obtaining the basic response pattern of physiological time series data : a comparison of methods - Zakynthinaki, Maria S. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Matemàtiques) ; Stirling, James R. (Universidad Politécnica de Madrid. Facultad de Ciencias de la Actividad Física y del Deporte) ; Sillero, M. (Universidad Politécnica de Madrid. Facultad de Ciencias de la Actividad Física y del Deporte) ; Sampedro, J. (Universidad Politécnica de Madrid. Facultad de Ciencias de la Actividad Física y del Deporte) ; Refoyo, I. (Universidad Politécnica de Madrid. Facultad de Ciencias de la Actividad Física y del Deporte)
 
  • Consultes: 23
  • Descàrregues: 9

Estadístiques globals del DDD: http://serveis.uab.cat/ddd/content/estadistiques

Accessos per anys i mesos
Anys Consultes Descàrregues
   
2016
4 0
   
2015
15 9
   
2013
1 0
   
2012
3 0
Download: 97951.csv
Accessos per països i dominis
Països Consultes Descàrregues
   
Estats Units
12 8
   
França
5 0
   
Suècia
2 1
   
Taiwan
1 0
   
Corea del Sud
1 0
   
Regne Unit
1 0
   
Europa
1 0
Download: 97951.csv
  • Entenem per consulta l'accés a un registre del DDD, o la descàrrega si aquesta no es fa des del registre complet.
  • Entenem per descàrrega l'accés al fitxer que conté el text complet, imatge, àudio o vídeo. En els registres que contenen més d'un fitxer se sumen conjuntament totes les descàrregues.
  • Eliminem de les estadístiques els accessos dels robots i del personal de gestió. Definim com a robots aquells ordinadors que consulten almenys un cop l'any el fitxer de robots o el servidor oai, o d'altres detectats per nosaltres. Els ordinadors de gestió són aquells que han accedit a pàgines de manteniment.
  • Per determinar les consultes per país s'usa l'API de GeoIP.