Viremia por citomegalovirus y relación con en el pronóstico de los enfermos VIH con de 50 linfocitos
Puig Asensio, Mireia
Falcó, Vicenç, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 16 p.
Resum: La introducció del tractament antirretroviral d'alta eficàcia ha contribuït a reduir dràsticament la incidència global de la malaltia per CMV en pacients VIH. A l'era actual, els coneixements sobre el significat clínic de la virèmia per CMV són escassos. L'objectiu del present estudi restrospectiu és estudiar la prevalença de la replicació per CMV en pacients amb la infecció per VIH i de 50 limfòcits CD4, i avaluar l'impacte que té la replicació de CMV (mitjançant la tècnica quantitativa de PCR) en el pronòstic d'aquests malalts.
Resum: La introducción del tratamiento antiretroviral de alta eficacia contribuyó a reducir drásticamente la incidencia global de enfermedad por CMV en pacientes VIH. En la etapa actual, el conocimiento sobre el significado clínico de la viremia por CMV es escaso. El objetivo del presente estudio restrospectivo es estudiar la prevalencia de replicación por CMV en pacientes con infección por VIH y de 50 linfocitos CD4 y evaluar el impacto que tiene la replicación de CMV (mediante la técnica cuantitativa de PCR) en el pronóstico de estos enfermos.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Citomegalovirus ; Retina ; Malalties ; SIDA



16 p, 622.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-08-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir