OnTheBus
Esteve Romeu, Mònica
Roig, Jordi, (Roig Zárate), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 110 p.
Resum: El projecte OnTheBus pretén ser un sistema de guiatge gratuït, destinat per a la plataforma mòbil Android, útil com a eina d'ajuda pel desplaçament d'un punt d'origen a un punt de destí dins de la ciutat, utilitzant la xarxa de transport metropolità. Aquesta memòria s'enllaça amb 6 memòries més, dels meus companys amb els qui he realitzat el projecte OnTheBus. Per poder elaborar amb èxit l'aplicació OntheBus, cal donar importància al disseny i a la implementació de la interfície d'usuari. L'objectiu d'aquesta memòria és explicar com s'ha realitzat i dissenyat l'aplicació perquè sigui accessible per a tothom. Ja que pot tenir un rang molt ampli d'edats d'usuaris, la implementació de la interfície està basada en les directrius del Disseny Universal.
Resum: El proyecto OnTheBus pretende ser un sistema de guiado gratuito, destinado a la plataforma móvil Android, útil como herramienta para desplazarse desde un punto de origen a un punto de destino dentro de la ciudad, utilizando la red de transporte metropolitano. Esta memoria se enlaza con 6 memorias más, de mis compañeros con los cuales he realizado el proyecto OnTheBus. Para poder elaborar con éxito la aplicación OnTheBus, hay que dar importancia al diseño y a la implementación de la interfaz de usuario. El objetivo de esta memoria es explicar cómo se ha realizado y diseñado la aplicación para que sea accesible para todo el mundo. Como puede tener un rango muy amplio de edades de usuarios, la implementación de la interfaz se ha basado en las directrices del Diseño Universal.
Resum: The OnTheBus Project pretends to be a guiding free system, designed for the Android platform, with the target to go from one source point to a destination point in a chosen city, using the metropolitan transport network. This study links with another six works from my partners who we have been developing this project. To succeed with OnTheBus app, it is important to give relevance to the design of the application and to the user interface implementation. The work's objective is to explain how we did the app to be accessible for everybody. Because the OnTheBus program can be used for people of different ages, this causes the interface implementation it is based into the Universal Design guidelines.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Interfícies d'usuari (Sistemes d'ordinadors) ; Disseny ; Línies d'autobusos ; Innovacions tecnològiques



Annex
77 p, 7.9 MB

Projecte
110 p, 6.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-08-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir