OnTheBus
Olmo Muñoz, Isaac del
Roig, Jordi, (Roig Zárate), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 71 p.
Resum: El projecte OnTheBus pretén ser un sistema de guiatge gratuït, destinat per a la plataforma mòbil Android, útil com a eina d'ajuda pel desplaçament d'un punt d'origen a un punt de destí dins de la ciutat, utilitzant la xarxa de transport metropolità. Aquesta memòria s'enllaça amb 6 memòries més, dels meus companys amb els qui he realitzat el projecte OnTheBus. L'objectiu d'aquesta memòria és explicar la gestió del projecte que s'ha realitzat, consisteix en constatar quina metodologia de desenvolupament s'ha seguit, com s'ha dividit i organitzat la feina i els grups de treball. Així com el mòdul de navegació o guiatge que s'ha desenvolupat.
Resum: El proyecto OnTheBus pretende ser un sistema de guiado gratuito, destinado a la plataforma móvil Android, útil como herramienta para desplazarse desde un punto de origen a un punto de destino dentro de la ciudad, utilizando la red de transporte metropolitano. Esta memoria se enlaza con 6 memorias más, de mis compañeros con los cuales he realizado el proyecto OnTheBus. El objetivo de esta memoria es explicar la gestión del proyecto que se ha realizado, consiste en constatar que metodología de desarrollo se ha seguido, como se ha dividido y organizado la faena y los grupos de trabajo. Así como el modulo de navegación o guiado que se ha desarrollado.
Resum: The OnTheBus Project pretends to be a guiding free system, designed for the Android platform, with the target to go from one source point to a destination point in a chosen city, using the metropolitan transport network. This study links with another six works from my partners who we have been developing this project. The work's objective is to explain how I did at project management during the life of the project. It consist to show the development methodology followed and show the division and organization of the tasks and groups. Also I explain the navigation and guiding module that we developed.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Interfícies d'usuari (Sistemes d'ordinadors) ; Disseny ; Línies d'autobusos ; Innovacions tecnològiques



Projecte
71 p, 4.0 MB

Annex
12 p, 437.6 KB

Presentació
23 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-08-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir