Holografia de microones en banda X
Badia Vilaró, Joan
Marín García, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 94 p.
Resum: Aquest projecte es basa, en el disseny i construcció d'una aplicació directa de l'holografia de microones. Està compost per el disseny d'un sistema el qual és capaç de mesurar la potència que arriba a un sistema d'antenes receptores al travessar un obstacle i posteriorment, mitjançant una sèrie de passos que caracteritzen l'holografia, el que permet és, recuperar una imatge virtual de l'obstacle en qüestió el qual s'ha volgut holografiar. Aquest sistema s'ha elaborat mitjançant un motor rotatori i posteriorment lineal per fer l'escaneig de potència. Primerament el que s'ha dut a terme és una simulació de com el sistema es comportaria en un entorn ideal i posteriorment, s'ha dut a la realitat amb un sistema el qual ens ha permès fer una comparació amb els resultats obtinguts en la simulació. Finalment es mostren els resultats sobre la seva viabilitat.
Resum: Este proyecto se basa en el diseño y construcción de una aplicación directa de la holografía de microondas. Está compuesto por el diseño de un sistema el cual es capaz de medir la potencia que llega a un sistema de antenas receptoras al atravesar un obstáculo y posteriormente, mediante una serie de pasos que caracterizan la holografía, lo que permite es, recuperar una imagen virtual del obstáculo en cuestión que se ha querido holografiar. Este sistema se ha elaborado mediante un motor rotacional y posteriormente lineal para hacer el escaneo de potencia deseado. En primer lugar, lo que se ha llevado a cabo es una simulación de cómo el sistema se comportaría en un entorno ideal y posteriormente, se ha llevado a la realidad con un sistema el cual nos ha permitido hacer una comparación con los resultados obtenidos en la simulación . Finalmente se muestran los resultados sobre su viabilidad.
Resum: This project is based on the design and construction of a direct application of microwave holography. It consists of designing a system capable of measuring the power received when the power emitted passes through an obstacle, and then, with a serie of steps that characterize the holography, a virtual image of the obstacle has been recovered. This system has been developed with a rotational and then with a linear motor, for the desired power scan. First, a simulation has been performed of how the system would behave in an ideal location and then, it has been brought to reality with a system which has allowed us to make a comparison with the results obtained in the simulation. Finally, results are shown of its viability.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [2500898]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica de Telecomunicació. Especialitat de Sistemes Electrònics
Document: Treball final de grau
Matèria: Holografia ; Processament de dades



Projecte
94 p, 3.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-08-31, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir