Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/99285
Les expectatives altes provoquen trastorns alimentàries
Granero, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicobiologia i de Metodologia de les Ciències de la Salut)
Penelo Werner, Eva (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicobiologia i de Metodologia de les Ciències de la Salut)

Data: 2012
Resum: Un grup d'investigadors de la UAB ha utilitzat una mostra de més de 200 dones amb trastorns alimentaris per entendre quins factors influeixen en l'aparició d'aquest tipus de patologies. Aquest estudi sembla indicar una gran importància a la pròpia satisfacció, a l'èxit personal i professional i al conflicte amb les persones properes. Tot això indica que les pacients diagnosticades amb trastorns alimentaris semblen tenir unes expectatives molt altes d'elles mateixes, fet que comporta una avaluació negativa del propi èxit, sent aquest un factor molt important en l'aparició i manteniment d'aquestes patologies.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Setembre 2012, p. 1-2



2 p, 33.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga

 Registre creat el 2012-09-27, darrera modificació el 2014-11-21



   Favorit i Compartir
QR image