Articles publicats

Articles publicats 3 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
18 p, 222.9 KB Measuring in action research : four ways of integrating quantitative methods in participatory dynamics / Martí Olivé, Joel (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Although action research uses both qualitative and quantitative methods, few contributions have addressed the specific role of the latter in this kind of research. This paper focuses on how quantitative methods can be integrated with participatory dynamics in action research designs. [...]
2015
Action Research, 2015  
2.
19 p, 335.8 KB Just a question of time? The composition and evolution of immigrants' personal networks in Catalonia / Bolíbar, Mireia (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT)) ; Martí Olivé, Joel (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT)) ; Verd Pericàs, Joan Miquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
This article analyses the composition and evolution of migrants' personal networks during their settlement process. Migration studies have emphasized the relational dimension of the migration process, but the topic has rarely been analysed systematically using social network analysis. [...]
2015 - 10.1177/0268580915579925
International Sociology, 2015  
3.
3 p, 103.0 KB Aversión condicionada a aroma de fresa en ovino / Manuelian, Carmen L. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Rovai, Maristela (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R))
La neofobia alimentaria es un mecanismo adaptativo que permite aprender de las consecuencias postingestivas al ingerir un alimento nuevo (Provenza y Balph, 1988; Van Tien et al. , 1999). Cuando un animal consume un alimento nuevo, comienza por pequeñas cantidades y, en caso de percibir una retroalimentación positiva, incrementa el consumo según su apetecibilidad (Thorhallsdottir et al. [...]
2015
XVI Jornadas sobre Producción Animal, 2015  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.