Documents de recerca

Documents de recerca 568 registres trobats  inicianterior169 - 178següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.09 segons. 
169.
1 p, 147.8 KB Suitability for enzymatic coagulation of cheese milk analogues made from emulsions obtained by conventional and ultra-high pressure homogenisation / Jiménez Pessarrodona, Xènia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
170.
1 p, 2.0 MB Reboost the allotment of a high school from an ecofeminist perspective / Costa Moliné, Xènia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
171.
1 p, 157.9 KB Heat Stability of A2 Milk : first observations / Sopena Muñoz, Samuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
172.
1 p, 645.4 KB Human milk oligosaccharides (HMO) / de Ferrater Huertas, Sílvia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
173.
1 p, 417.4 KB Stainless Steel Surfaces Disinfection with Atomized Hydrogen Peroxide / Bravo González, Samuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
174.
1 p, 825.4 KB Vitamin D as a protective factor against Sars-Cov-2 infection / González Pelaéz, Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
175.
1 p, 712.6 KB Potential market for A2 Milk in Catalonia / Portet Pino, Pau ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
176.
1 p, 2.2 MB Enzymes acting on carbohydrates in food industry : cellulases and pectinases / Asensi Sole, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
177.
1 p, 651.9 KB Comparison of US-EU food alert management : analysis of two alerts / Jiménez Plans, Ona ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
178.
1 p, 207.2 KB Enzyme immobilization for the optimization of soy protein hydrolysis / Serraïma López, Naima ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 568 registres trobats   inicianterior169 - 178següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.