Resultats globals: 55 registres trobats en 0.04 segons.
Materials de curs, 37 registres trobats
Documents de recerca, 18 registres trobats
Fons personals i institucionals, 1 registres trobats
Materials de curs 37 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
8 p, 96.0 KB Producció i Sanitat de Petits Remugants [103969] / Caja López, Gerardo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura te com objectiu especialitzar als alumnes, que prèviament hagin cursat les assignatures obligatòries del Grau de Veterinària, en la producció i sanitat ovina i caprina amb caràcter professionalitzador i d'acord amb les tendències productives actuals d'aquest subsector ramader. [...]
2016-17
Veterinària [955]  
2.
7 p, 86.5 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Caja López, Gerardo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Produccio Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la llet Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat dels ous Donar a conèixer els factors clau de la relació entre la producció ramadera i la contaminació del medi Els objectius formatius de la Produccio Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet i ous Conèixer el sector de la producció de llet i dels ous, així com la seva localització Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la llet i els ous Conèixer les necessitats i característiques de les instal. [...]
2016-17
Veterinària [955]  
3.
8 p, 38.6 KB Producció i Sanitat de Petits Remugants [103969] / Caja López, Gerardo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura te com objectiu especialitzar als alumnes, que prèviament hagin cursat les assignatures obligatòries del Grau de Veterinària, en la producció i sanitat ovina i caprina amb caràcter professionalitzador i d'acord amb les tendències productives actuals d'aquest subsector ramader. [...]
2015-16
Veterinària [955]  
4.
6 p, 33.1 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Caja López, Gerardo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Produccio Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la llet Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat dels ous Donar a conèixer els factors clau de la relació entre la producció ramadera i la contaminació del medi Els objectius formatius de la Produccio Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet i ous Conèixer el sector de la producció de llet i dels ous, així com la seva localització Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la llet i els ous Conèixer les necessitats i característiques de les instal. [...]
2015-16
Veterinària [955]  
5.
7 p, 113.6 KB Producció Animal Integrada I [102625] / Caja López, Gerardo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de Produccio Animal Integrada 1 són: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la llet Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat dels ous Donar a conèixer els factors clau de la relació entre la producció ramadera i la contaminació del medi Els objectius formatius de la Produccio Animal Integrada 1 són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet i ous Conèixer el sector de la producció de llet i dels ous, així com la seva localització Conèixer els factor productius que afecten la producció i la qualitat de la llet i els ous Conèixer les necessitats i característiques de les instal. [...]
2014-15
Veterinària [955]  
6.
9 p, 118.1 KB Producció i Sanitat de Petits Remugants [103969] / Caja López, Gerardo ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura te com objectiu especialitzar als alumnes, que prèviament hagin cursat les assignatures obligatòries del Grau de Veterinària, en la producció i sanitat ovina i caprina amb caràcter professionalitzador i d'acord amb les tendències productives actuals d'aquest subsector ramader. [...]
2014-15
Veterinària [955]  
7.
4 p, 1.5 MB Producció Animal II [21266] / Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1997-98
Llicenciat en Veterinària [35]  
8.
4 p, 1.5 MB Producció Animal II [21266] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Fàbregas i Comadran, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals) ; Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1996-97
Llicenciat en Veterinària [35]  
9.
2 p, 695.4 KB Producció Ovina i Caprina [21244] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sánchez Bonastre, Armando (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències Animals i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1996-97
Llicenciat en Veterinària [35]  
10.
2 p, 617.0 KB Producció de matèries primeres d'origen animal [21342] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Peris, Sílvia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1995-96
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  

Materials de curs : 37 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Documents de recerca 18 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
120 p, 1.6 MB Conditioned aversion to woody crops in small ruminants / Manuelian Fusté, Carmen L. ; Albanell Trullàs, Elena, dir. ; Caja López, Gerardo, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
L'objectiu de la tesi va ser avaluar la idoneïtat de l'aversió condicionada (CTA) amb clorur de liti (LiCl), per evitar danys en cultius llenyosos durant el pasturatge de les cobertes vegetals. La CTA és un aprenentatge associatiu pel qual un animal deixa de consumir un aliment gràcies a l'administració d'un agent inductor (LiCl). [...]
This thesis aimed to evaluate the suitability of conditioned taste aversion (CTA), based on the use of lithium chloride (LiCl), to prevent grazing damages in woody crops (i. e. , olive groves and vineyards). [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
2.
135 p, 775.4 KB Heat stress responses in dairy goats and effects of some nutritional strategies for mitigation / Hamzaoui, Soufiane ; Salama, Ahmed A.K., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals
En la presente tesis se han llevado a cabo 4 experimentos con cabras lecheras bajo condiciones de estrés por calor (HS) para medir la respuesta bajo las condiciones de estrés (Exp. 1 y 2) y para evaluar el aceite de soja y el propilenglicol como suplementos alimenticios (Exp. [...]
In the current thesis 4 experiments were carried out using dairy goats under heat stress (HS) to measure responses to HS (Exp. 1 & 2) and to evaluate soybean oil and propylene glycol as feed supplements (Exp. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  
3.
147 p, 1.5 MB Trazabilidad de ganado ovino mediante el uso de marcadores biométricos y electrónicos / Rojas Olivares, María Alejandra ; Caja López, Gerardo, dir. ; Carné i Fructuoso, Sergi, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El objetivo de esta tesis fue evaluar la trazabilidad de corderos utilizando dispositivos visuales (crotales oficiales y no oficiales) y electrónicos (mini-bolos e inyectables subcutáneos en la axila) de identificación (ID), así como su verificación por medio de imágenes retinales. [...]
The aim of this thesis was to evaluate lamb traceability by means of visual (official and non-official ear tags) and electronic (mini-boluses and injects in the armpit) identification (ID) devices. Retinal images (RI) were used for traceability verification. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2011  
4.
137 p, 1.8 MB Implementing electronic identification for performance recording in sheep and goat farms / Ait Saidi, Adel ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Los costes de implementación de la identificación electrónica (e-ID) para cumplir la legislación europea preocupan el sector ovino y caprino. Con el motivo de cuantificar los beneficios secundarios del uso de la e-ID para el ganadero, se realizaron 4 experimentos para evaluar los resultados productivos, costes y beneficios de implementar un sistema manual (M; crotales visuales y anotación en papel) o semi-automatico (SA; bolos electrónicos y descarga automática de datos) para el registro de producciones in caprino y ovino. [...]
European legislation made mandatory the use of electronic identification (e-ID) for sheep and goats which cost is questioned in practice. This thesis aimed to quantify the costs and derived benefits of using e-ID at farm level. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  
5.
144 p, 954.3 KB Aplicación de termografía infrarroja y de sensores de pH y temperatura en rumiantes / Castro Costa, Andreia ; Caja López, Gerardo, dir. ; Aguiló, Jordi, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El objetivo de esta Tesis fue evaluar el uso de nuevas tecnologías en ganadería. Para ello se estudió: 1) la termografía por infrarrojos (IRT), como método para la detección de infecciones intramamarias (Exp. [...]
The aim of this Thesis was to evaluate the use of new technologies for livestock. The studied technologies were: 1) Infrared thermography (IRT), as a method for detecting intramammary infections (Exp. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2014  
6.
190 p, 4.9 MB Implementación de un sistema de trazabilidad para la cadena de producción porcina basado en crotales electrónicos y marcadores moleculares = Implementing a traceability system for the pig chain based on electronic ear tags and molecular markers = Implementació d'un sistema de traçabilitat per a la cadena de producció porcina basat en crotals electrònics i marcadors mol·leculars / Grassi Ledo, Paula ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Porcher, Jocelyne, dir. (Institut national de la recherche agronomique (França)) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Un total de 1,540 porcs creuats d'origen i condicions de producció similars (deslletats a 28 d, sacrificats a 100 kg) van ser utilitzats en tres experiments per avaluar la implementació d'un sistema de traçabilitat mitjançant l'ús de l'identificació electrònica (e-ID) i de marcadors mol·leculars (ADN). [...]
Un total de 1,540 cerdos cruzados de origen y condiciones de producción similares (destetados a 28 d, sacrificados a 100 kg) fueron utilizados en tres experimentos para evaluar la implementación de un sistema de trazabilidad mediante el uso de identificación electrónica (e-ID) y de marcadores moleculares (ADN). [...]
A total of 1,540 crossbreed pigs of similar origin and production conditions (weaned 28 d, slaughtered 100 kg BW) were used in 3 experiments to assess on the implementation of a traceability system based on electronic identification (e-ID) and molecular markers (DNA). [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  
7.
159 p, 3.5 MB Electronic identification of goats: comparison of different types of radio-frequency and visual devices : Identificación electrónica del ganado caprino: comparación de diferentes dispositivos visuales y de radiofrecuencia / Carné i Fructuoso, Sergi ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
L'objectiu d'aquesta tesi ha estat avaluar diferents dispositius de identificació del bestiar cabrum, recentment contemplades a la legislació europea. S'han portat a terme 4 experiments per tal d'avaluar els següents dispositius: cròtals plàstics i de ràdio freqüència (RFID), bols ruminals, i identificadors a les extremitats (injectables i braçalets). [...]
This thesis aimed to evaluate different visual and radio frequency identification (RFID) devices for goats. As current European regulations lay down the official use of visual and RFID ear tags, rumen boluses, and marks on the pastern (injects and RFID leg bands), these devices were tested in 4 experiments. [...]

Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2011  
8.
142 p, 2.9 MB Caracterización morfológica, composición química y valor nutritivo de distintas variedades de garrofa (Ceratonia siliqua L.) cultivadas en España / Albanell Trullas, Elena ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Plaixats i Boixadera, Josefina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals
Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2010
2 documents
9.
141 p, 2.8 MB Efectos de la utilización de lípidos protegidos en la alimentación de ovejas de ordeño durante los períodos de lactación y cubrición / Casals i Costa, Ramon ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals
Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2010  
10.
194 p, 9.5 MB Alimentación y manejo de ovejas lecheras : efectos de nivel y calidad del concentrado durante la lactación y comparación de la eficacia productiva de ovejas de raza manchega y lacaune / Pérez Oguez, Luis ; Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Such i Martí, Francesc Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Pendent.
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2008  

Documents de recerca : 18 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Fons personals i institucionals 1 registres trobats  
1.
4 p, 1.5 MB Producció Animal II [21266] / Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Fàbregas i Comadran, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals) ; Ferret i Quesada, Alfred (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1996-97
Llicenciat en Veterinària [35]  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.