Resultats globals: 2 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 2 registres trobats
Documents de recerca 2 registres trobats  
1.
92 p, 1.8 MB 'Una despesa innecessària' : l'ús del català com a llengua d'interpretació en els congressos de Barcelona / Martínez Tosas, Jordina ; Obradors Noguera, Laura, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació
Aquest treball consisteix a analitzar la situació actual del català en el marc de la interpretació de conferències a Barcelona amb l'objectiu de corroborar o refutar la hipòtesi sobre la inferioritat del català respecte al castellà en aquest context. [...]
Este trabajo consiste en analizar la situación actual del catalán en el marco de la interpretación de conferencias en Barcelona con el objetivo de corroborar o refutar la hipótesis sobre la inferioridad del catalán respecto al castellano en este contexto. [...]
This project consists of the analysis of the current situation of the Catalan language in the framework of conference interpreting in Barcelona. Its aim is to corroborate or refute the hypothesis about Catalan's inferiority in relation to Spanish in this context. [...]

2016
Grau en Traducció i Interpretació [1202]  
2.
26 p, 617.8 KB La producció de foie gras : ètica i legislació en una producció alternativa / Larrosa, Karen ; Noguera, Laura ; Oliva, Pilar ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'origen de la producció de foie gras es remunta fa 4. 500 anys gràcies als egipcis i aquesta pràctica s'ha heretat civilitzacions rere civilitzacions fins al dia d'avui. Actualment, a Europa es practica exclusivament a 5 països: França, Bulgària, Espanya, Hongria i Bèlgica, essent França el major productor i exportador a nivell mundial. [...]
2014  

Vegeu també: autors amb noms similars
1 Noguera, Laia
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.