Resultats globals: 8 registres trobats en 0.05 segons.
Materials de curs, 8 registres trobats
Materials de curs 8 registres trobats  
1.
8 p, 392.6 KB Tourism Issues [101233] / Ruiz Aguado, Carme ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
At the end of the course the student should be able to: 1. Analyze the new technologies applied to tourism and know what would be the most appropriate to implement in each case. 2. Teamwork. 3. Develop an ability to learn independently. [...]
2016-17 (Degree in Tourism)  
2.
7 p, 397.4 KB Habilitats en el sector turístic [101190] / García Jiménez, Sonia ; Hidalgo Imbernón, Justi ; Ruiz Aguado, Carme ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
Al finalitzar l’assignatura l’alumne haurà de ser capaç de: 1. Conèixer el funcionament bàsic d’un GDS o sistema global de distribució: AMADEUS. 2. Aprendre a fer recerca i anàlisis de serveis de transport aeri i de les tarifes ofertes per les companyies aèries per decidir l’opció més adient per les necessitats d’un client. [...]
On completing this subject, students should be able to: 1. Be familiar with the basic functioning of a GDS: Amadeus. 2. Learn to search and analyse air transport services and fares offered by the airlines before select the best option no fit the specific customer’s needs. [...]

2016-17 (Grau de Turisme) (Degree in Tourism)
2 documents
3.
7 p, 392.1 KB Computerized Distribution [101238] / Ruiz Aguado, Carme ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
At the end of the course the student will be able to: 1. Understand the basic operation of the cars, hotels, queues applications of Amadeus, and the Selling Platform Interface. 1 2. Analyze the community manager actions and develop a marketing strategy through the social media. [...]
2016-17 (Degree in Tourism)  
4.
8 p, 408.0 KB Fonaments del sector turístic i hoteler [103747] / Ruiz Aguado, Carme ; Santolalla García, Beatriz ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
Al finalitzar l’assignatura l’alumne haurà de ser capaç de: 1. Identificar i relacionar les activitats que conformen el sector turístic en tots els seus àmbits (agències de viatge, hoteler, restauració i oci, consultoria,. [...]
2016-17 (Grau en Direcció Hotelera)  
5.
13 p, 418.1 KB Direcció i Gestió de l’Allotjament I i II [103727] / Ruiz Aguado, Carme ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
Al finalitzar l’assignatura l’alumne/a haurà de/d’ ser capaç de: 1. Conèixer l’estructura d’un departament d’allotjament així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l’integren. [...]
2016-17 (Grau en Direcció Hotelera)  
6.
13 p, 418.1 KB Direcció i Gestió de l’Allotjament I i II [103728] / Ruiz Aguado, Carme ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
Al finalitzar l’assignatura l’alumne/a haurà de/d’ ser capaç de: 1. Conèixer l’estructura d’un departament d’allotjament així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l’integren. [...]
2016-17 (Grau en Direcció Hotelera)  
7.
7 p, 432.2 KB Comercialització electrònica en el sector hoteler [103781] / Ruiz Aguado, Carme ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
Al finalitzar l’assignatura l’alumne haurà de ser capaç de: 1. Conèixer el funcionament bàsic de l’aplicació d’hotels d’Amadeus i la interfície Amadeus Selling Platform. 1 2. Analitzar les accions d’un community manager i desenvolupar una estratègia de màrqueting adequada a les xarxes socials. [...]
2016-17 (Grau en Direcció Hotelera)  
8.
7 p, 429.2 KB Tourism Issues [103757] / Ruiz Aguado, Carme ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
At the end of the course the student should be able to: 1. Analyze the new technologies applied to tourism and know what would be the most appropriate to implement in each case. 2. Teamwork. 3. Develop an ability to learn independently. [...]
2016-17 (Degree in Hotel Management)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.