Resultats globals: 11 registres trobats en 0.03 segons.
Materials acadèmics, 11 registres trobats
Materials acadèmics 11 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
8 p, 124.3 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Ariño Carmona, Joaquín ; Gomez Trias, Nestor ; Casamayor Gracia, Antonio ; Sánchez Coll, Núria ; Pujol Altarriba, Anna Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumnat les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
This optional subject "Food biotechnology" (103232) is taught in the second half of the fourth year in the Degree in Food Science and Technology at the UAB. The general aim of this subject is to provide the student with the transversal and specific capacities about the theoretical and practical aspects of the different biotechnological processes underlying the Food transformation, as well as those usually used by the food industry with the objective of improve production and modify the qualities of food. [...]
Esta asignatura optativa "Biotecnología de los alimentos" (103232) se imparte en el segundo semestre del cuarto año en el Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo general de esta asignatura es proporcionar al alumnado las capacidades transversales y específicas sobre los aspectos teóricos y prácticos de los diferentes procesos biotecnológicos subyacentes a la transformación de los alimentos, así como los utilizados habitualmente por la industria alimentaria con el objetivo de mejorar la producción. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
7 p, 123.0 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Ariño Carmona, Joaquín ; Bassols Teixidó, Anna Maria ; Gomez, Nestor ; Casamayor Gracia, Antonio ; Sánchez Coll, Núria ; Pujol Altarriba, Anna Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
This optional subject "Food biotechnology" (103232) is taught in the second half of the fourth year in the Degree in Food Science and Technology at the UAB. The general aim of this subject is to provide the student with the transversal and specific capacities about the theoretical and practical aspects of the different biotechnological processes underlying the Food transformation, as well as those usually used by the food industry with the objective of improve production and modify the qualities of food. [...]
Esta asignatura optativa "Biotecnología de los alimentos" (103232) se imparte en el segundo semestre del cuarto año en el Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo general de esta asignatura es proporcionar al estudiante las capacidades transversales y específicas sobre los aspectos teóricos y prácticos de los diferentes procesos biotecnológicos subyacentes a la transformación de los alimentos, así como los utilizados habitualmente por la industria alimentaria con el objetivo de mejorar la producción. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
7 p, 122.9 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Ariño Carmona, Joaquín ; Bassols Teixidó, Anna Maria ; Gomez, Nestor ; Casamayor Gracia, Antonio ; Sánchez Coll, Núria ; Pujol Altarriba, Anna Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
This optional subject "Food biotechnology" (103232) is taught in the second half of the fourth year in the Degree in Food Science and Technology at the UAB. The general aim of this subject is to provide the student with the transversal and specific capacities about the theoretical and practical aspects of the different biotechnological processes underlying the Food transformation, as well as those usually used by the food industry with the objective of improve production and modify the qualities of food. [...]
Esta asignatura optativa "Biotecnología de los alimentos" (103232) se imparte en el segundo semestre del cuarto año en el Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo general de esta asignatura es proporcionar al estudiante las capacidades transversales y específicas sobre los aspectos teóricos y prácticos de los diferentes procesos biotecnológicos subyacentes a la transformación de los alimentos, así como los utilizados habitualmente por la industria alimentaria con el objetivo de mejorar la producción. [...]

2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
6 p, 119.3 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Casamayor Gracia, Antonio ; Ariño Carmona, Joaquín ; Bassols Teixidó, Anna Maria ; Gomez, Nestor ; Sánchez Coll, Núria ; Pujol Altarriba, Anna Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
Esta asignatura optativa "Biotecnología de los alimentos" (103232) se imparte en el segundo semestre del cuarto año en el Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo general de esta asignatura es proporcionar al estudiante las capacidades transversales y específicas sobre los aspectos teóricos y prácticos de los diferentes procesos biotecnológicos subyacentes a la transformación de los alimentos, así como los utilizados habitualmente por la industria alimentaria con el objetivo de mejorar la producción. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
5.
7 p, 120.0 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Casamayor Gracia, Antonio ; Ariño Carmona, Joaquín ; Bassols Teixidó, Anna Maria ; Gomez, Nestor ; Sánchez Coll, Núria ; Pujol Altarriba, Anna Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
Esta asignatura optativa "Biotecnología de los alimentos" (103232) se imparte en el segundo semestre del cuarto año en el Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo general de esta asignatura es proporcionar al estudiante las capacidades transversales y específicas sobre los aspectos teóricos y prácticos de los diferentes procesos biotecnológicos subyacentes a la transformación de los alimentos, así como los utilizados habitualmente por la industria alimentaria con el objetivo de mejorar la producción. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
6.
7 p, 100.7 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Casamayor Gracia, Antonio ; Ariño Carmona, Joaquín ; Bassols Teixidó, Anna Maria ; Gomez, Nestor ; Pujol Altarriba, Anna Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
7 p, 99.5 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Casamayor Gracia, Antonio ; Ariño Carmona, Joaquín (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Bassols Teixidó, Anna Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Gomez, Nestor ; Pujol Altarriba, Anna Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
6 p, 98.5 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Casamayor Gracia, Antonio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
2016-17
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
6 p, 38.8 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Casamayor Gracia, Antonio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
The aim of this topic is to provide students with the basic transversal specific theoretical and practical aspects of various biotechnological processes underlie food production and processing in order to improve food quality and properties.

2015-16
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
6 p, 110.5 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Casamayor Gracia, Antonio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
2014-15
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Materials acadèmics : 11 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.