Resultats globals: 10 registres trobats en 0.03 segons.
Documents de recerca, 10 registres trobats
Documents de recerca 10 registres trobats  
1.
1 p, 2.0 MB Los hongos como fuente de colorantes alimentarios / Cambra Sánchez, Josep Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 284.3 KB Artificial sweeteners in our diet / Tuneu Valls, Clàudia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 318.4 KB Penicillium genus as an alternative to monascus in the prouduction of fungal pigments used as a food coloring / Puiggené Albert, Júlia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 131.5 KB Fructooligosaccharides and Galactooligosaccharides as functional sweeteners / Alonso Cano, David ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
230 p, 21.0 MB El uso de aditivos fitogénicos para promover el estado de la salud y la resistencia a enfermedades en peces de cultivo / Salomón, Ricardo ; Gisbert Casas, Enric, dir. ; Vallejos Vidal, Eva Carolina, dir.
El creixement de l'aqüicultura implicarà inevitablement la implementació d'estratègies de producció innovadores i sostenibles, mentre que els pinsos funcionals es troben entre les estratègies més prometedores pel que fa a la gestió de la salut i el benestar animal. [...]
El crecimiento de la acuicultura implicará inevitablemente la implementación de estrategias de producción innovadoras y sostenibles, mientras que los alimentos funcionales se encuentran entre las estrategias más prometedoras en términos de gestión de la salud y el bienestar animal. [...]
Aquaculture growth will unavoidably involve the implementation of innovative and sustainable production strategies, whereas functional feeds are among the most promising strategies in terms of animal health and welfare management. [...]

2022  
6.
1 p, 2.9 MB Study of possible synergies between natural extracts and organic acids to improve the microbiological quality of feed / Martínez i Daunis, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Veterinària [955]  
7.
1 p, 244.0 KB Critical analysis of the legal framework in the addition of food flavourings and their labelling in food / Sempere Aranda, Maribel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
1 p, 476.9 KB Aplications of additives in soft drinks: colours, sweeteners and flavourings / Canals Juste, Andreu ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
1 p, 104.8 KB Use of essential oils as alternative to food additives / Torrentó Mingatos, Mireia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2019
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
17 p, 397.1 KB Aspartamo E-951, revisión sobre su seguridad / Acuña Tuesta, Miguel ; Hernández Herrero, Ma. Manuela, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2013
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.