Resultats globals: 20 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 19 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
4 p, 142.1 KB De las opiniones a los argumentos / Figueras, Raquel (Rosa Sensat (Associació). Grup de treball d'Educació Matemàtica Crítica (EMAC)) ; Planas, Núria (Planas i Raig) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals) ; Blázquez, Francesca (Rosa Sensat (Associació). Grup de treball d'Educació Matemàtica Crítica (EMAC)) ; Darnaculleta, Anna (Rosa Sensat (Associació). Grup de treball d'Educació Matemàtica Crítica (EMAC))
La actividad consiste en inferir la definición del término "light" a partir de productos así etiquetados y de otros estándar. Pero en las primeras respuestas pesan mucho más los supuestos que los datos que proporcionan esos envases. [...]
2007
Cuadernos de pedagogía, Vol. 373 (2007) , p. 37-40  

Documents de recerca 19 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
1 p, 3.4 MB Thermal processing of donated human milk / Simón Martínez, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
106 p, 1.4 MB Comment traduire la phraséologie?: les phrasèmes avec des noms d'aliments et leurs équivalences de traduction en espagnol / Cervera Caro, Aida ; Catena Rodulfo, Maria Angeles, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació
L'objectif de notre étude de contribuer à l'identification des caractéristiques des phraséologismes, y compris leur sens, leur structure et leur usage dans des contextes spécifiques. C'est pourquoi, dans notre étude, nous nous concentrerons sur l'analyse des différences et des similitudes entre les phrasèmes français et espagnols, à l'observation du comportement de chaque typologie et à l'élaboration d'un corpus traductologique de différentes unités phraséologiques en français et en espagnol contenant des noms d'aliments.
L'objectiu del nostre estudi és contribuir a la identificació de les característiques dels fraseologismes, incloent-hi el seu significat, estructura i ús en contextos específics. Per tant, en el nostre estudi ens centrarem en analitzar les diferències i similituds entre els fraseologismes en francès i espanyol, observant el comportament de cada tipologia i elaborant un corpus traductològic de diferents unitats fraseològiques en francès i espanyol que continguin noms d'aliments.

Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2023
Grau en Traducció i Interpretació [1204]  
3.
1 p, 496.4 KB Nutrigenomic : the effect of resveratrol on type II Diabetes Mellitus / Márquez Gavín, Óscar ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 9.4 MB Resveratrol in wine and the french paradox : myth or reality? / Amills Pérez, Jan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 1.8 MB Study of the volatile compounds that have an impact in truffle aroma / Castells Calvo, Joan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
1 p, 645.4 KB Human milk oligosaccharides (HMO) / de Ferrater Huertas, Sílvia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
1 p, 658.6 KB Difference in climate impact between a lacto-ovo-vegetarian and a mediterranean diet / Fonalleras Nadal, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
15.2 KB Inventories and raw data for the research : "Incorporating user preferences in rooftop food-energy-water production through integrated sustainability assessment" / Toboso-Chavero, Susana (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Villalba, Gara (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Gabarrell Durany, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Madrid, Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Sostenibilitat i Prevenció Ambiental - SosteniPrA
This research is based on the participatory integrated sustainability assessment of five different scenarios of the implementation of open-air farming, rooftop greenhouses, green roofs, photovoltaic panels and rainwater harvesting in the municipality of Badia del Vallès. [...]
Universitat Autònoma de Barcelona, 2021 - 10.5565/ddd.uab.cat/237969
2 documents
9.
1 p, 1.0 MB Study of the environmental impacts of food wastage / Pomerol Olaya, Milena ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2019
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
1 p, 80.7 KB Iqsa (ASPB) Data Analysis : fishery products / Romero Velázquez, Ester ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2019
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 19 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.