Resultats globals: 12 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 12 registres trobats
Documents de recerca 12 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
1 p, 147.8 KB Suitability for enzymatic coagulation of cheese milk analogues made from emulsions obtained by conventional and ultra-high pressure homogenisation / Jiménez Pessarrodona, Xènia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 75.1 KB Functional foods / Massó Comaleras, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 634.4 KB Probiotics and their applications on veterinary medicine / López Devesa, Àngels ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2019
Grau en Veterinària [955]  
4.
1 p, 692.1 KB The nutraceuticals / Riera Ferrón, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 1.6 MB Nutraceutical as a therapeutic tool in canine ethology / Meijer Mora, Aiíra ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Grau en Veterinària [955]  
6.
172 p, 2.5 MB Desarrollo en planta piloto de una bebida de lacto suero y fruta natural para adultos mayores / Villarreal Arizpe, Beatriz ; González Martínez, Blanca Edelia, dir. ; López Pedemonte, Tomas, dir. ; Hernández Herrero, María Manuela, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
México es el 18 país a nivel mundial, de los mayores productores de leche, el 55% se destina a la producción de los quesos frescos, el subproducto principal es el lacto suero. Los adultos mayores, ocupan gran porcentaje de los habitantes del país, grupo con alta prevalencia de enfermedades relacionadas con estilos de vida no saludables. [...]
Mexico is the world's eighteen milk producer, 55% is destined for the production of fresh cheeses, the main by-product is whey, a product that conserves high quality nutrients and can be used to feed vulnerable people such as infants and older adults. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  
7.
99 p, 1.9 MB Incorporación de Bacillus coagulans a productos derivados de cereales / López Cabanillas Lomelí, Manuel ; González Martínez, Blanca Edelia, dir. ; Capellas Puig, Marta, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El papel de la dieta en el ser humano es el proporcionar suficientes nutrientes para satisfacer las necesidades metabólicas, además de brindar una sensación de satisfacción y bienestar. Hoy en día se sabe que los alimentos que consumimos juegan un papel importante en la modulación de diversas funciones fisiológicas de nuestro organismo. [...]
The role of diet in humans is to provide enough nutrients to satisfied metabolic needs, in addition to provide a sense of satisfaction and well-being. Today we know that the food we eat plays an important role in modulating physiological functions of our body. [...]

[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  
8.
1 p, 1002.9 KB Donkey milk as a functional milk / Navarro Bría, Clara ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2016
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
146 p, 7.3 MB Effects of phenol-enriched olive oils on HDL and endothelial functions in cardiovascular risk individuals / Farràs Mañé, Marta ; Fitó Colomer, Montserrat, dir. (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular
La dislipèmia i la hipertensió són factors clàssics de risc cardiovascular, relacionats amb el desenvolupament de l'arteriosclerosi. Donat a què el colesterol de la lipoproteïna d'alta densitat (HDL) ha estat inversament relacionat a l'aterogènesi, les teràpies han estat focalitzades en incrementar el colesterol HDL. [...]
Dyslipidemia and hypertension are the classical risk factors of cardiovascular diseases related to atherosclerosis development. Due to the fact that high-density lipoprotein (HDL) cholesterol has been inversely related to atherogenesis, therapies have focused on increasing HDL-cholesterol. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015
2 documents
10.
1 p, 189.6 KB Functional Food / Puigderrajols Rodríguez, Roser ; Balagué i Estrems, Jaume, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psiquiatria i de Medicina Legal) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Food which are intended to be consumed as part of the normal diet and that contain biologically active components which offer the potential of enhanced health or reduced risk of disease.
2014
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 12 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.