Resultats globals: 690 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 31 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 15 registres trobats
Publicacions periòdiques, 7 registres trobats
Llibres i col·leccions, 22 registres trobats
Documents de recerca, 592 registres trobats
Materials didàctics, 5 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 16 registres trobats
Fons personals i institucionals, 25 registres trobats
Articles 31 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
27 p, 774.7 KB ¿Salimos a comer? Un análisis de la relación entre condiciones socioeconómicas y consumo de alimentos fuera del hogar en Colombia, 1993-2014 / Torres Pabón, Giselle (Pontificia Universidad Católica de Chile)
El objetivo de este artículo es analizar el gasto en consumo de alimentos fuera de casa en función de las condiciones socioeconómicas de los hogares colombianos entre 1993 y 2014. La metodología es cuantitativa, es decir, se trata de un análisis descriptivo y modelos de regresión lineal. [...]
L'objectiu d'aquest article és analitzar la despesa en consum d'aliments fora de casa en funció de les condicions socioeconòmiques de les llars colombianes entre 1993 i 2014. La metodologia és quantitativa, és a dir, es tracta d'una anàlisi descriptiva i models de regressió lineal. [...]
This article aims to analyze the association between expenditure on eating-out and households' socioeconomic conditions in Colombian (1993-2014). The methodology is quantitative: a descriptive analysis and linear regression models. [...]

2021 - 10.5565/rev/papers.2917
Papers : revista de sociologia, Vol. 106 Núm. 4 (2021) , p. 627-653 (Artículos)  
2.
3 p, 481.3 KB El acto político de comer / García, Jordi
2019
Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas, Núm. 34 (primavera 2019) , p. 49-51  
3.
12 p, 336.7 KB Effect of fibrous diet and vitamin C inclusion on uniformity, carcass traits, skeletal strength, and behavior of broiler breeder pullets / Asensio, X. (Aviagen) ; Abdelli, Nedra (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Piedrafita Arilla, Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Soler, M. D. (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
This experiment studied the effect of broiler breeder nutritional strategies on uniformity, carcass traits, tibia parameters, and behavior during rearing and prebreeder periods (up to 22 wk of age). One-day-old pullets (n = 384) were randomly assigned to 4 treatments arranged as a 2 × 2 factorial, with 2 fiber levels (control vs. [...]
2020 - 10.1016/j.psj.2020.01.015
Poultry Science, Vol. 99 (march 2020) , p. 2633-2644  
4.
19 p, 1.6 MB Comparing the accuracy of PCR-capillary electrophoresis and cuticle microhistological analysis for assessing diet composition in ungulates : a case study with Pyrenean chamois / Espunyes, Johan (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge) ; Espunya Prat, M. Carme (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Chaves, Sara (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge) ; Calleja, Juan Antonio (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals) ; Bartolomé, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Serrano Ferron, Emmanuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge)
The study of diet composition is required to understand the interactions between animal and plant ecosystems. Different non-invasive techniques applied on faecal samples have commonly been used for such purposes, with cuticle microhistological analysis (CMA) and emerging DNA-based methods being the most relevant. [...]
2019 - 10.1371/journal.pone.0216345
PloS one, Vol. 14 Núm. 5 (2019)  
5.
11 p, 1.5 MB Bactericidal efficacy of UV activated TiO2 nanoparticles against Gram-positive and Gram-negative bacteria on suspension Eficacia bactericida de nanopartículas de TiO2 activadas por luz UV contra bacterias Gram-positivas y Gram-negativas en suspensión / Ripolles-Avila, Carolina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Martínez-García, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologies dels Aliments (CIRTTA)) ; Hascoët, Anne-Sophie (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez-Jerez, José Juan. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Two different TiO nanoparticles, NM101 and NM105, were evaluated against a range of Gram-positive (Staphylococcus aureus, Bacillus cereus, Lactobacillus casei, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus lactis) and Gram-negative (Salmonella enterica var. [...]
2019 - 10.1080/19476337.2019.1590461
CYTA - Journal of Food, Vol. 17 Núm. 1 (enero 2019) , p. 408-418  
6.
8 p, 1.7 MB Creación y persistencia de la aversión condicionada a hojas de vid en ovino. Aplicación al pastoreo de viñedos en primavera / Manuelian, Carmen L. (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rovai, Maristela (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca en Remugants (G2R)) ; Giralt Vidal, Ll. (Institut Català de la Vinya i el Vi) ; Salama, Ahmed A. K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Domingo Gustems, Carme (Institut Català de la Vinya i el Vi)
El pastoreo en viñedos se ve limitado por el daño que las ovejas pueden provocar en el cultivo, dada la alta palatabilidad de las hojas de vid. El objetivo del presente trabajo fue crear aversión a hojas de vid y evaluar su persistencia en ovejas (Manchega, n = 12; Lacaune, n = 12) durante tres años. [...]
2014
Revista Pastos, Vol. 44 Núm. 1 (2014)  
7.
10 p, 165.4 KB Carbohydrate metabolism in exercising horses / José Cunilleras, Eduard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals) ; Hinchcliff, Kenneth W (The Ohio State University. Department of Veterinary Clinical Sciences)
Carbohydrate and fat are the predominant sources of energy during exercise in mammals. Carbohydrates, such as muscle glycogen and plasma glucose, and fats from adipose tissue and intramuscular triglycerides are oxidized during exercise in amounts and proportions that vary depending on the exercise intensity, level of fitness and nutritional status. [...]
2003 - 10.1079/ECP20031
Equine and Comparative Exercise Physiology, Vol. 1 (2003) , p. 23-32  
8.
14 p, 165.2 KB Bienestar animal durante el transporte relación con la calidad de la carne / Pérez Lacasa, P. (Diputación General de Aragón. Departamento de Agricultura) ; Palacio Liesa, Jorge (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Medicina y Cirugía Animal) ; Ruíz de la Torre, José Luís (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; García-Belenguer, Sylvia (Universidad de Zaragoza. Departamento de Patología Animal)
El transporte y el manejo asociado a él, forman parte inevitable del ciclo productivo de la especie porcina. Esta fase supone siempre algunos efectos adversos sobre el bienestar porcino. El transporte abarca operaciones como la redistribución de animales para homogeneizar de lotes, la carga y descarga en vehículos con una cierta intervención humana, la exposición a situaciones nuevas y el transporte propiamente dicho. [...]
2002
Porci, Núm. 67 (2002) , p. 38-52  
 Accés restringit a la UAB
9.
6 p, 2.8 MB Productos tradicionales no convencionales del cerdo ibérico / Bermúdez, J. M. (Ibéricos del Cascabilo) ; Sereno, J. R. B. (Mejora y Conservación Genética de Animales Domésticos. UCO) ; Fernández, M. D. (Mejora y Conservación Genética de Animales Domésticos. UCO) ; Barba, C. (Mejora y Conservación Genética de Animales Domésticos. UCO) ; Solís, S. (Ibéricos del Cascabilo)
Sin duda, el cerdo Ibérico es el buque insignia de los recursos porcinos autóctonos españoles debido tanto a su integración y eficacia en los sistemas de producción extensiva de la dehesa que lo hacen insustituible, como a las cotas de mercado que han alcanzado sus productos gracias al alto valor bromatológico que presentan. [...]
2002
Porci, Núm. 69 (2002) , p. 47-53  
 Accés restringit a la UAB
10.
6 p, 2.1 MB Productos genuinos a partir del cerdo negro canario / Barba, C. (Cabildo de Gran Canaria. Servicios Agropecuarios) ; Fernández, M. D. (Agencia Desarrollo Rural. Santa Lucía de Tirajana) ; Caraballo, J. (Granja Experimental de Garafía. Cabildo Insular de La Palma)
El cerdo Negro Canario es la única raza porcina del archipiélago canario, cuya supervivencia sigue ligada a la explotación en condiciones de traspatio como complemento a la actividad agrícola y especialmente por el aprovechamiento del lactosuero de las miniqueserías artesanales. [...]
2002
Porci, Núm. 69 (2002) , p. 41-47  
 Accés restringit a la UAB

Articles : 31 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Contribucions a jornades i congressos 15 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
1 p, 2.0 MB PUFA Losses after cooking of chicken meat / López Ferrer, Sigfrid (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat de Nutrició i Alimentació Animal) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M. A. P. (Universität Hohenheim (Stuttgart, Alemanya))
To study the changes of the fatty acid (FA) profile of Long-Chain omega-3 (LCn3) enriched meat after coo¬ king under consumer conditions.
2002
, 2002  
2.
1 p, 162.3 KB Performance of growing-finishing pigs fed barley diets supplemented with different levels of beta-glucanase / Mascarell Casulleras, José ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Brufau de Barbera, Joaquim ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Puchal i Mas, Francesc 1933-
Recent studies have been more concerned with enzymatic supplementation of diets for young pigs which digestive system is not yet well-developed, than for the fully-developed pig, where these growth promoters seem to have less effect on productive efficency of the animal. [...]
2002
, 2002  
3.
1 p, 154.1 KB The effect of protease and in ß-glucanase supplementation on digestibility of protein, fat and fiber barley-soybean meal based diets by weanling pigs / Mascarell Casulleras, José ; Zimmerman, D. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Puchal i Mas, Francesc 1933-
Recent attention has been given to enzymes as gut-active growth promoters able to lead to a partial degradation of endosperm cell walls in feeds, increasing the proportion of the diet digested by the animal. [...]
2003
, 2003  
4.
1 p, 112.3 KB Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens / Schiavone, A. ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2008
, 2008  
5.
1 p, 2.6 MB Poultry by-product meals commercialised in Spain may vary considerably in their protein value and fat quality / Solanas, E. ; Castrillo, Carlos ; Hervera Abad, Marta ; Pérez, E. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Among the meat by-products, those coming from poultry arc usually considered as excellent sources of protein. However, different grades of rendered poultry products arc available and its composition and nutritional value can be quite variable depending on carcass, head, feet, viscera and even feather proportions in raw material, and on rendering process. [...]
2006
, 2006  
6.
1 p, 157.4 KB Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens / Schiavone, A. ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2003
, 2003  
7.
16 p, 1.0 MB Mecanismos de acción de los aditivos en alimentación animal y criterios de aprobación comunitaria. Evolución legislativa / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Roura, Eugeni
De todas las repercusiones de la entrada en vigor del Mercado Unico de las más conflictivas Europeo, una e interesantes en el sector de la alimentación animal y aviar es la que hace referencia a los aditivos. [...]
1993
Symposium de avicultura. Murcia, Espanya, 30è : 1993  
8.
18 p, 942.3 KB Finalizadores : Betagonistas / Puchal i Mas, Francesc 1933- ; Mascarell Casulleras, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
La importancia de los aditivos alimentarios en producción animal, tanto por sus efectos estimulantes en la productividad de los animales, como por sus posibles efectos concomitantes, de tipo patológico, ya en los propios animales ya en el hombre, consumidor de sus productos, ha suscitado una considerable polémica en el mundo entero. [...]
1992
Jornadas sobre residuos en animales vivos y en alimentos de origen animal. Murcia, Espanya, 1es : 1992  
9.
1 p, 2.4 MB Ileum and whole-tract digestibility of carbohydrates contained in a corn- or a sorghum-acorn-based diets fed on finishing Landrace and Iberian pigs / Morales, J. ; Pérez Hernández, José Francisco ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Starch is the storage polysaccharide of higher plants and a major source for animals. However, despite is its simple composition the digestion of starch may be dependent of feed ingredients and animal characteristics.
2001
, 2001  
10.
1 p, 2.0 MB PUFA Losses after Cooking of Chicken Meat / López Ferrer, Sigfrid ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina ; Grashorn, M. A.
2001
-, : 2001  

Contribucions a jornades i congressos : 15 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Publicacions periòdiques 7 registres trobats  
1.
6 p, 2.2 MB Boletín nyéléni
[S.l.] : [s.n.], 2010-
34 documents
2.
6 p, 2.2 MB Bulletin nyéléni
[S.l.] : [s.n.], 2010-
34 documents
3.
6 p, 2.3 MB Nyéléni newsletter
[Lloc de publicació no identificat] : [editor no identificat], 2010-
34 documents
4.
38 p, 23.8 MB Revista de Inspección de Carnes, Mataderos y Mercados
[Vitoria?] : [s.n.], 1896-
30 documents
5.
31 p, 11.7 MB Registration document / Danone
[Paris] : Danone , [200-?]-
20 documents
6.
50 p, 5.1 MB Informe Deoleo Campaña / Deoleo
[S.L.] : Deoleo, 201?-
10 documents
7.
13 p, 13.5 MB Anales de higiene bromatológica : revista mensual : órgano oficial del Cuerpo de Veterinarios Municipales de Barcelona / Órgano Oficial del Cuerpo de Veterinaria Municipal de Barcelona
Barcelona : el Cuerpo, [1924-1965] (Barcelona : Impr. Serrat & Paúl)
2 documents

Llibres i col·leccions 22 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
20 p, 299.1 KB Seguiment de la inserció laboral dels graduats universitaris. Ciència i Tecnologia dels Aliments / Universitat Autònoma de Barcelona ; Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya
2002-
6 documents
2.
5 p, 156.6 KB Reglament del Servei de Planta de Tecnologia dels Aliments (SPTA) / Universitat Autònoma de Barcelona. Servei Planta de Tecnologia dels Aliments
2015  
3.
9 p, 83.8 KB Reglament Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologies dels Aliments (CIRTTA) / Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologies dels Aliments
2015  
4.
8 p, 86.3 KB Reglament del Departament de Ciència Animal i dels Aliments / Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
2015  
5.
243 p, 1.4 MB Els Transgènics i la seva patentabilitat : implicacions en la realització dels drets humans / Lladós Vila, Júlia
Barcelona : Generalitat de Catalunya, 2014 (Col·lecció Premi de Recerca en Drets Humans ; 5)  
6.
68 p, 5.9 MB Contribución al I Congreso Nacional de Sanidad del Laboratorio de Higiene de la Alimentación y de la Nutrición y Técnica Bromatológica / Carrasco Cadenas, Enrique
Madrid : [s.n.], 1934 (Publicaciones de la "Escuela Nacional de Sanidad")  
7.
28 p, 5.0 MB La Leche en la alimentación infantil / Agenjo Cecilia, César, 1909-1998
[Madrid] : Ministerio de la Gobernación, Dirección General de Sanidad, Sección de Puericultura, Maternología e Higiene Escolar, 1948 (Al Servicio de España y del Niño español ; 119-120)  
8.
10 p, 1.7 MB El Niño en la sociedad actual / Blanco Otero, Manuel.
Madrid : Ministerio de la Gobernación, Dirección General de Sanidad, Servicios de Protección Maternal e Infantil, 1960 (Al Servicio de España y del Niño español ; 268)  
9.
3 p, 364.7 KB Normas dietéticas de la Escuela Nacional de Puericultura
[Madrid] : Ministerio de la Gobernación, Dirección General de Sanidad, Sección de Puericultura, Maternología e Higiene Escolar, 1941 (Al Servicio de España y del Niño español ; 46)  
10.
9 p, 59.8 MB Real Cedula de S. M. y Señores del Consejo, por la qual, con el fin de ocurrir en el presente año al surtimiento de pan de los Pueblos, y de granos para la siembra, se manda retener de los procedentes de diezmos la parte que parezca necesaria segun las circunstancias, con tal que no exceda de la quinta, baxo las calidades y reglas que se prescriben / Espanya ; Carles IV, 1748-1819 rei d'Espanya ; Muñoz, Bartolomé ; Espanya. Monarca (1788-1808 : Carles IV) ; Imprenta Real (Madrid, Madrid)
Cèdula Reial segons la qual, per tal d'assortir als pobles de pa i grans per a la sembra, es mana retenir dels delmes una part necessària que no excedeixi de la "quinta". .
Madrid : en la Imprenta Real, 1803  

Llibres i col·leccions : 22 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Documents de recerca 592 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
1 p, 108.2 KB Elaboration of a food safety culture plan applied to an ovine and bovine slaughterhouse / Trabadelo López, Andrea ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 80.8 KB Alternatives to salt and nitrites in meat products / Sisquella Calderón, Blanca ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 159.4 KB Innovations in gluten-free bread / Sañé Puigví, Marc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 3.4 MB Antinutrients: chemical structure, functionality and food practices to reduce its effect / Rodeja Compte, Carla ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 1.4 MB The yeast Pichia pastoris as a cell factory for the production of recombinant proteins / Blanch Villar, Regina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
1 p, 2.8 MB Peach synthetic flavour design / Pérez Hernández, Melanie ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
1 p, 444.7 KB Modernisation of traditional foods / Nadal Pibernat, Elisenda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
1 p, 224.9 KB The importance of the microbiota in mood / Martínez García, Helena ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
1 p, 712.5 KB What is being worked on to increase the food shelf life? / López Rovira, Bruna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
1 p, 867.8 KB Bibliographic Review - The Technological Application of Resistant Starch and its Health Benefits on the Formulation of Pasta in the Food Industry / Farré Forcén, Inés ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documents de recerca : 592 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Materials didàctics 5 registres trobats  
1.
284 p, 16.2 MB Fuentes de de información en Ciencia y Tecnología de los Alimentos, y en Veterinaria / Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària
Sessió de formació adreçada als estudiants dels programes de doctorat dels graus de Ciència i Tecnologia dels Aliments, i Veterinària, dins del Programa de Formació de Doctors de la UAB.
2024 (Fonts d'informació)  
2.
336 p, 17.8 MB Eines i recursos que t'ofereixen les biblioteques per realitzar el teu TFG. Grau Ciència i Tecnologia dels Aliments. Grau Veterinària / Allué i Blanch, Vicenç (Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària) ; Andreu Nebot, Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària
Material de les sessions de formació adreçades als estudiants del grau de Ciència i tecnologia dels aliments (CTA) de la Facultat de Veterinària matriculats del Treball de Fi de Grau (TFG).
2023 (Fonts d'informació) (Eines per a la recerca)  
3.
284 p, 19.5 MB Herramientas y recursos que te ofrecen las Bibliotecas UAB para realizar tu TFM. Másters Facultat de Veterinària / Allué i Blanch, Vicenç (Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària) ; Andreu Nebot, Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària
L'objectiu d'aquesta presentació és proporcionar als alumnes d'aquests màsters les eines i recursos bàsics necessaris en el seu àmbit temàtic.
2023 (Eines per a la recerca) (Fonts d'informació)
2 documents
4.
5 p, 861.7 KB FSTA : Food Science and Technology Abstracts / Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària ; Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Biblioteques
Base de dades bibliogràfica sobre ciència i tecnologia dels aliments, biotecnologia, microbiologia, toxicologia i nutrició.
2021 (Bases de dades)
2 documents
5.
2 p, 264.6 KB Legislació sobre aliments / Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària ; Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Biblioteques
Guia de com trobar legislació sobre aliments, en recursos disponibles a les biblioteques de la UAB.
2022 (Recursos temàtics)  

Documents gràfics i multimèdia 16 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
Benestar emocional / Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària
Exposició coincidint amb la presentació del Programa per al Benestar Emocional de l'Alumnat de la Facultat de Veterinària.
2024
12 documents
2.
Marató solidària en benefici del Banc dels Aliments de la Vall d'Aran / Macip, Ferriol ; Zabala, Manèl ; Cavero, Javi ; Associacion entara Difusion d'Occitània en Catalonha ; Betevé
Barcelona : Betevé, 2020 (Fons Macip - Zabala)  
3.
Aliments: blog de la Biblioteca de Veterinària / Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Veterinària
Blog que la Biblioteca de Veterinària va mantenir entre febrer 2011 i octubre de 2017, tant per difondre notícies i activitats de la biblioteca i de la Facultat de Veterinària UAB com per compartir informacions d'actualitat de l'àmbit de la ciència i tecnologia dels aliments. [...]
2011-2017  
4.
768x1024, 316.2 KB Bibliografía sobre mataderos, cuchillos y manipuladores de alimentos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía no exhaustiva en castellano, francés e inglés sobre mataderos, cuchillos y manipuladores de alimentos.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia no exhaustiva en castellà, francès i anglès sobre escorxadors, ganivets i manipuladors d'aliments.

2021 (Memoria digital d'escorxadors)
11 documents
5.
Alimentació i transgènics / Vallmitjana Soler, Miquel ; Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas
Relació entre l'alimentació i els aliments transgènics.
2015  
6.
23.8 MB Rebel·lió a les granges : les inspeccions alimentàries i el paper de Barcelona / Gutiérrez García, José Manuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filosofia) ; Betevé
En la secció de ciència de 'La tarda de Barcelona', de betevé 91. 0 fm, l'Òscar Montero ens explica per què, des del segle XIX, Barcelona ha sigut capdavantera en el control alimentari de la carn pel consum humà. [...]
2017 (La tarda de Barcelona)  
7.
85x63, 16.1 KB ...Transgènics? : presentació del llibre : els transgènics i la seva patentabilitat : implicacions en la realització dels drets humans / Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Ciències Socials ; Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Biblioteques
Exposició amb motiu de la presentació del llibre "Els transgènics i la seva patentabilitat. Implicacions en la realització dels drets humans" de Júlia Lladós Vila. Aquest treball va guanyar del cinquè premi de recerca en drets humans 2013. [...]
2014 (Exposicions bibliogràfiques (Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Ciències Socials))  
8.
Bob Garfield's Ad-thropology / Garfield, Bob ; London International Advertising Awards
New York : London International Advertising Awards , [199-?]

Hai Karate aftershave -- Ambush calogne -- Chef Boy-ar-dee-- Jello Whip 'n chill -- Joy (Eddie Lambert, Mary Tyler Moore, Dick Van Dyke) -- Chevrolet (Fred MacMurray) -- Spring cigarettes -- Little hostess buffet -- Milton Bradley games -- Uncle Ben's quick rice -- Virginia slims cigarettes -- Diet Rite coke -- O.B. tampons -- Rive gauche cologne and Mascara -- Peter Jackson cigarettes -- DuMaurier cigarettes -- L&M cigarettes -- True cigarettes -- Fanta -- Reingold beer -- Mustang Ford (McLean Stevenson) -- Black label beer -- Colt 45 beer -- Kennedy for president -- Goldwater for president.  

9.
Bob Garfield's In my day job, I'm a movie star / Garfield, Bob ; London International Advertising Awards
New York : London International Advertising Awards , [199-?]

Jello and Dream Whip (Carol Channing)--Campbell's soups (Dave Marr)--Kent cigarettes (Dick Van Dyke, Mary Tyler Moore)--U.S. Commemorative stamps (Ernest Borgnine)--Good n' Plenty candy (Jason Alexander)--Aramis--Band Aids (John Travolta)--Javelin Amer. Motors--Apple computers (Kevin Costner)--La Choy Chow Mein (Muppetts)--Mattel toyes--Faberge shampoo (Farrah Fawcett)--Yardley false eyelashes ("Twiggy")--Lady Clairol (Inger Stevens)--Coty Cremestick lipstick (Joey Heatherton)--Carling Black label beer (Arte Johnson)--Lionel electric cars (Arte Johnson)--Coca-Cola (Barbara McNair)--Sprite (Gerry Mulligan)--Schacker beer (Louis Armstrong)--Billy beer (Billy Carter)--Awake orange juice (Bette Davis).  

10.
Bob Garfield's whoa, man, flashbacks! / Garfield, Bob ; London International Advertising Awards
New York : London International Advertising Awards , [199-?]

Chef Boy-ar-dee -- Salem cigarettes -- Mattel Vrroom bicycles -- Jingle jump toy -- Happy soup -- Hormel tender chunk ham -- Firebrand beef strips -- Feel free soda -- King cola -- Viewmaster -- Nifty pushbutton binder -- National semiconductor Adversary game (Home version of "Pong") -- Titanic board game -- "Balance of Power" game -- Talking shrinkin' violette doll -- Labatt's 50 ale -- Farmers Insurance (Jack Benny, Dennis Day, Ed McMann in a parody of Peter, Paul and Mary) -- 7 up Cola -- Icee drink -- On the wind cologne -- Yardley Oh! de London cologne -- Hazel Bishop cosmetics -- Style Lite hairspray -- Pontiac -- Rambler -- Corvair.  


Documents gràfics i multimèdia : 16 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Fons personals i institucionals 25 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
29 p, 3.6 MB Impacto en la salud pública de la resistencia a los antimicrobianos vehiculada por los alimentos y el medio ambiente (2001) / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Ouhida, A.
Se presenta un resumen del artículo publicado en la revista Profesión Veterinaria, nº 49 (2001): Impacto en la salud pública de la resistencia a los antimicrobianos vehiculada por los alimentos y el medio ambiente.
Es presenta un resum de l'article publicat a la revista Profesión Veterinaria, nº 49 (2001): Impacto en la salud pública de la resistencia a los antimicrobianos vehiculada por los alimentos y el medio ambiente.

2021 (Residus en carns)  
2.
768x1024, 316.2 KB Bibliografía sobre mataderos, cuchillos y manipuladores de alimentos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía no exhaustiva en castellano, francés e inglés sobre mataderos, cuchillos y manipuladores de alimentos.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia no exhaustiva en castellà, francès i anglès sobre escorxadors, ganivets i manipuladors d'aliments.

2021 (Memoria digital d'escorxadors)
11 documents
3.
1 p, 2.0 MB PUFA Losses after cooking of chicken meat / López Ferrer, Sigfrid (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat de Nutrició i Alimentació Animal) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M. A. P. (Universität Hohenheim (Stuttgart, Alemanya))
To study the changes of the fatty acid (FA) profile of Long-Chain omega-3 (LCn3) enriched meat after coo¬ king under consumer conditions.
2002
, 2002  
4.
1 p, 162.3 KB Performance of growing-finishing pigs fed barley diets supplemented with different levels of beta-glucanase / Mascarell Casulleras, José ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Brufau de Barbera, Joaquim ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Puchal i Mas, Francesc 1933-
Recent studies have been more concerned with enzymatic supplementation of diets for young pigs which digestive system is not yet well-developed, than for the fully-developed pig, where these growth promoters seem to have less effect on productive efficency of the animal. [...]
2002
, 2002  
5.
1 p, 154.1 KB The effect of protease and in ß-glucanase supplementation on digestibility of protein, fat and fiber barley-soybean meal based diets by weanling pigs / Mascarell Casulleras, José ; Zimmerman, D. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Puchal i Mas, Francesc 1933-
Recent attention has been given to enzymes as gut-active growth promoters able to lead to a partial degradation of endosperm cell walls in feeds, increasing the proportion of the diet digested by the animal. [...]
2003
, 2003  
6.
1 p, 112.3 KB Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens / Schiavone, A. ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2008
, 2008  
7.
1 p, 2.6 MB Poultry by-product meals commercialised in Spain may vary considerably in their protein value and fat quality / Solanas, E. ; Castrillo, Carlos ; Hervera Abad, Marta ; Pérez, E. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Among the meat by-products, those coming from poultry arc usually considered as excellent sources of protein. However, different grades of rendered poultry products arc available and its composition and nutritional value can be quite variable depending on carcass, head, feet, viscera and even feather proportions in raw material, and on rendering process. [...]
2006
, 2006  
8.
1 p, 157.4 KB Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens / Schiavone, A. ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2003
, 2003  
9.
16 p, 1.0 MB Mecanismos de acción de los aditivos en alimentación animal y criterios de aprobación comunitaria. Evolución legislativa / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Roura, Eugeni
De todas las repercusiones de la entrada en vigor del Mercado Unico de las más conflictivas Europeo, una e interesantes en el sector de la alimentación animal y aviar es la que hace referencia a los aditivos. [...]
1993
Symposium de avicultura. Murcia, Espanya, 30è : 1993  
10.
18 p, 942.3 KB Finalizadores : Betagonistas / Puchal i Mas, Francesc 1933- ; Mascarell Casulleras, J. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
La importancia de los aditivos alimentarios en producción animal, tanto por sus efectos estimulantes en la productividad de los animales, como por sus posibles efectos concomitantes, de tipo patológico, ya en los propios animales ya en el hombre, consumidor de sus productos, ha suscitado una considerable polémica en el mundo entero. [...]
1992
Jornadas sobre residuos en animales vivos y en alimentos de origen animal. Murcia, Espanya, 1es : 1992  

Fons personals i institucionals : 25 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.