Resultats globals: 2 registres trobats en 0.02 segons.
Documents gràfics i multimèdia, 2 registres trobats
Fons personals i institucionals, 2 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia 2 registres trobats  
1.
886x590, 173.7 KB Carnicería (Tunez, 1993) / Fàbregas i Comadran, Xavier
En muchos países del mundo no existen instalaciones frigoríficas en las carnicerías, ni siquiera tampoco mataderos en las poblaciones pequeñas y/o alejadas. El aprovisionamiento de carne se realiza in situ, sacrificando los animales en las propias carnicerías y vendiendo al día, la carne y los despojos al consumidor. [...]
En molts països del món no existeixen instal·lacions frigorífiques a les carnisseries, ni tampoc escorxadors a les poblacions petites i/o allunyades. L'aprovisionament de carn es realitza in situ, sacrificant els animals a les pròpies carnisseries i venent al dia, la carn i les despulles al consumidor. [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
16 documents
2.
590x886, 362.4 KB Carnicería (Bélgica y Holanda, 1994) / Fàbregas i Comadran, Xavier
En aquel año, la diferencia entre estas carnicerías y las de Barcelona, por ejemplo, era que en Holanda, las carnes ya estaban fileteadas y en la vitrina tenían una gran variedad de productos a base de carne picada y carne empanada, tal como ahora se pueden encontrar en Barcelona, tanto en carnicerías minoristas, como en grandes superficies. [...]
En aquell any, la diferència entre aquestes carnisseries i les de Barcelona, per exemple, era que a Holanda, les carns ja estaven filetejades i a la vitrina tenien una gran varietat de productes a base de carn picada i carn arrebossada, tal com ara es poden trobar a Barcelona, tant a carnisseries minorites, com a grans superfícies. [...]

1994 (Memoria cárnica digital)
8 documents

Fons personals i institucionals 2 registres trobats  
1.
886x590, 173.7 KB Carnicería (Tunez, 1993) / Fàbregas i Comadran, Xavier
En muchos países del mundo no existen instalaciones frigoríficas en las carnicerías, ni siquiera tampoco mataderos en las poblaciones pequeñas y/o alejadas. El aprovisionamiento de carne se realiza in situ, sacrificando los animales en las propias carnicerías y vendiendo al día, la carne y los despojos al consumidor. [...]
En molts països del món no existeixen instal·lacions frigorífiques a les carnisseries, ni tampoc escorxadors a les poblacions petites i/o allunyades. L'aprovisionament de carn es realitza in situ, sacrificant els animals a les pròpies carnisseries i venent al dia, la carn i les despulles al consumidor. [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
16 documents
2.
590x886, 362.4 KB Carnicería (Bélgica y Holanda, 1994) / Fàbregas i Comadran, Xavier
En aquel año, la diferencia entre estas carnicerías y las de Barcelona, por ejemplo, era que en Holanda, las carnes ya estaban fileteadas y en la vitrina tenían una gran variedad de productos a base de carne picada y carne empanada, tal como ahora se pueden encontrar en Barcelona, tanto en carnicerías minoristas, como en grandes superficies. [...]
En aquell any, la diferència entre aquestes carnisseries i les de Barcelona, per exemple, era que a Holanda, les carns ja estaven filetejades i a la vitrina tenien una gran varietat de productes a base de carn picada i carn arrebossada, tal com ara es poden trobar a Barcelona, tant a carnisseries minorites, com a grans superfícies. [...]

1994 (Memoria cárnica digital)
8 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.